Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal ma reggel vitáztunk. Majd olyasmiket mondott az esti telefonbeszélgetésünk alkalmával, amin teljesen kiakadtam. Ti mit gondoltok minderről?
Leírtam már egyszer ide a történetemet ( http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_.. )most nem kezdem az elejétől, mert nagyon hosszú lenne.
Azóta sok minden történt. Kibékültünk sokadjára és össze is vesztünk nem egyszer. Most, március elsején megbeszéltük, hogy tiszta lappal indulunk, s elkezdjük elni a MI, a közös életünket. Megbeszéltük, hogy összeköltözünk, hozzá.
Ma megint sikerült összebalhéznunk, a részleteket le se írom.
Az telefonbeszélgetésünk alkalmával a következőket mondta..
Elege van. Viselkedjek nőként mellette. Egy nő befogja a száját. Örül, hogy van egy "ennyire normális" psija. Sz.pik reggeltől estig. A férfitől nem kérdezi, hogy mikor-hol volt, mit csinált, vagy kivel sms-ezik. Nem tudok neki nyújtani a szexen kívül semmit, úgyhogy örüljek, hogy egyáltalán eddig is vele lehettem..
A telefonomat, laptopomat reggel nála felejtettem, ezért azokért még ezek után átmentem hozzá. Mire odaértem össszepakolta a holmiaimat. Sírtam. Mire ő folytatta, kiegészítette a telefonon általa mondottakat. Elmondta, hogy skizofrén vagyok, vizsgáltassam ki magam. Hogy legyek normális, fogadjam el a "feltételeit", különben vége. Közben elmondta mit vett eddig nekem, felsorolván a karácsonyra kapott mobiltelefont is. Ekkor azt ledobtam a földre, s eljöttem. Mikor itthon, a ház elött beparkoltam, ő már itt volt, s utánam hozta a születésnapomra tőle kapott ajándékot azzal a mondattal, hogy ezt ott hagytam.
Nagyjából ennyi. Vagyis nagyon lerövidítve ennyi.
Teljesen kikészültem az elmúlt 8 hónap alatt. Belefáradtam mindebbe. Szeretnék végérvényesen véget vetni a kapcsolatunknak, de félek, hogy nem lesz elég erőm hozzá, mert jönni fog, s újra elhiteti velem, hogy szeret.
Mit csináljak? hogyan szálljak ki? Egyáltalán.. jól érzem, hogy ez az ember nem szeret engem, s a legjobban akkor járok, ha mihamarabb szabadulok tőle?
Sokszor mondta, hogy bolond vagyok, mert nem osztom a véleményét a férfi-női szerepekről, párkapcsolatokról. Rosszul látom, hogy az a nem normális, amit ő elvárna?
Kérlek írjatok kort, nemet. Köszönöm
Hát te hülye vagy. Hogy gondolkozhatsz ilyenen? 0 gerinced sincs?
Kidobtak, megaláztak, rongynak néztek. Ezek után ÚJRAkezdenél egy kapcsolatot??? Te féleszű, a kapcsolat újrakezdése akkor sem jó 5let, ha szépen csendben váltatok el, de a 8 hónapos kikészítés után meg totál baromság.
Ezen nem gondolkodtam.. de szerintem van aki végig olvassa majd, ha nem most, majd holnap, hiszen az előző kérdésemre is rengetegen reagáltak, s ezzel segítettek.
Ha Neked ez gond, vagy nincs kedved, erőd hozzá, ne tedd.
bátorkodtam megnyitni az előzetes kérdést amit már leírtál.
és be is csuktam.
nem az a lényeg, hogy mi mit gondolunk, hanem hogy te mit szeretnél. megfelelő NEKED ez a kapcsolat? ha nem, akkor lépni kell.
nagyon egyszerű azt mondani, h bolond vagy. ne vedd ezt magadra. ez az ember nem szeret, tehát felejtsd el!
Igazatok van, én is tudom. Talán ezzel legalább magam előtt is bizonyítom, s tiszta a lelkiismeretem.. én nagyon szerettem őt, s szeretem még a mai napig is. Mindemellett pontosan érzem, hogy olyan sokat bántott már, ami miatt képtelen lennék újra kezdeni úgy, hogy ugyan az legyek, aki voltam.
Ezért is kérném abban a segítségeteket, hogy hogyan felejtsem el? Ez a legnehezebb az egészben. Az eszemmel inkább tudom, hogy mit kell tennem, de hogyan tudnék a szívemre is hatással lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!