Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ez megbocsájtható?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez megbocsájtható?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam egy buliban, de nagyon lerészegedtem. Körülbelül semmire sem emlékszek, de elmesélt a "párom" pár dolgot..

(Nem vagyunk kapcsolatban, szexelgetünk néha, bár mostanában elég sokat beszélt kapcsolatról meg minden.. )

Elmesélte, hogy valami haverját megcsókoltam, ordibáltam, sírtam, megakartam halni. A titkait is elmondtam mindenkinek. :(

A végén ott hagyott a buszmegállóban egyedül.. Alig tudtam hazajönni, úgy sírtam emiatt. Eleve ismeretlen volt a hely, így kicsit féltem is, hogy hogy kerülök majd haza..

Nem akar se beszélni, se találkozni. Leakart tiltani neten is, de végül abban egyeztünk meg, hogy pár napig nem beszélünk és kigondolja mi legyen most.

Azt mondta gusztustalannak tart, meg se tud már csókolni.

Mit tegyek azért, hogy megbocsásson?

Nem akarom elveszteni, vele akarok lenni, nagyon megbántam ezt, de tali nélkül, hogy bizonyíthatnék neki?

Nagyon szeretem őt és félek attól, hogy elvesztem.. Egész nap sírok emiatt. :(

Kérlek, adjatok ötleteket.. Én sajnos nem tudok elmenni csak úgy hozzá, mert nem tudom pontosan hol lakik, eddig nálunk voltunk, nála nem.

Tudom, hogy gusztustalan, amit tettem és, hogy nagyon ronda dolog.. Komolyan, ilyen még sose volt velem, hogy ennyire lerészegedjek. :( Annyira sajnálom ezt a dolgot. :(

Ne ítélkezzetek, kérlek.. Segítsetek.

19/L

2015. aug. 29. 17:04
 1/9 anonim ***** válasza:
61%

Senki nem kényszerített, hogy ennyit igyál, ez csak a te felelősséged. Az alkohol meg nem kifogás arra, hogy elterjeszd a társaságban a dolgait, amiket azért mondott el neked, mert megbízott benned.

A legjobb dolgot tett, amit tehetett, teljes mértékben megértem a srácot. Szerintem kíméld meg őt magadtól, nem ezt érdemli. Adok fél évet-egy évet, és találni fogsz valakit, akit majd szintén "nagyon szeretsz és nem akarsz elveszíteni. (De lehet, hogy sokat mondtam.)

Azt tanácsolom, hogy tanulj a saját hibádból, és a következő fiúnál ne kövesd el ugyanezt, viselkedj felnőtt nő módjára, és légy megbízható. Ne csak akkor, amikor szét kell dobni a lábad, hanem akkor is, amikor rád bízza a titkait. Egyébként viszonylag gyakran berúgunk lány ismerősökkel, de egyik se akar meghalni, és nem sírnak, meg ordibálnak...(??) Egy mondatban összefoglalva: találd meg magadban a hibát, és tanulj belőle. Sok sikert.

21/F

2015. aug. 29. 17:22
 2/9 anonim ***** válasza:
63%
Igaza volt, ha van egy kevés esze, messziről elkerül téged.
2015. aug. 29. 17:28
 3/9 Blade Bone ***** válasza:
63%
Ha belőlem csináltál volna viccet mások előtt, többet az életben nem látnál. .. .
2015. aug. 29. 17:37
 4/9 anonim ***** válasza:
63%
Nem, sajnos ez nem megbocsátható. Visszaéltél a bizalmával, és mindezek mellett kimutattad a valódi énedet, az alkohol ugyanis nem megváltoztat, csak oldja a gátlásokat. Keress mást, és ne igyál többet, mert nincs rád jó hatással.
2015. aug. 29. 18:08
 5/9 A kérdező kommentje:

Jó, tudom, hogy rosszat tettem, de én nem ilyen vagyok és ezt ő is tudja.

Nem tudom tényleg, hogy most mi lett velem, sose hatott még ennyire az alkohol.

De kérlek, tanácsokat adjatok, ne ítélkezzetek.

2015. aug. 29. 19:21
 6/9 anonim ***** válasza:
56%

"Jó, tudom, hogy rosszat tettem, de én nem ilyen vagyok és ezt ő is tudja."

A nagy francokat nem vagy olyan. Én is osztom azt a véleményt, hogy az alkohol az ember elfojtott énjét hozza elő. Te legbelül egy hisztis ribi vagy. Pont. Megjegyzem ez a szexelgetünk néha is ezt bizonyítja.

"Nem tudom tényleg, hogy most mi lett velem, sose hatott még ennyire az alkohol."

Kifogás és duma. Ez egy pasit sem érdekel. Te gyakorlatilag leégetted a barátodat, egyrészt, mert mással smároltál, mint egy sarki k.va, másrészt mert nem nőhöz méltóan viselkedtél és tajtrészegre ittad magad, és végül mert még a titkait is kibeszélted. Normális férfi ilyenkor kidob, ha van egy cseppnyi önértékelése.

Mit csinálj? Keress egy másik marhát, aki szexelget veled néha. :-D

2015. aug. 29. 21:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Igen, jól látod, hogy gáz volt a viselkedésed. Gondolj bele, Te megbocsájtanál neki? Még együtt se vagytok, de már visszaélsz a bizalmával, akkor mit várjon? 19 évesen elég gyerekesen viselkedsz, arról nem is beszèlve, hogy egy nőnek minden helyzetben legyen tartása! Ha iszik, akkor is!!!!

23/L

2015. aug. 30. 10:52
 8/9 A kérdező kommentje:

Igazatok van.

Bár, valakit úgy lerib*ancozni, hogy egy rosszabb estéjéről tudsz... Sokat elárul rólad is. :)

2015. aug. 30. 19:39
 9/9 anonim ***** válasza:
úgyis vissza fog jönni, hisze bántottad, ők ezt szeretik, ne aggódj:)
2015. okt. 26. 19:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!