Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az megbocsájtható bűn, ha a pasim szemembe mondta, hogy más lányok jobban tetszenek neki?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről?2015. febr. 16. 11:40
1/18 anonim válasza:
Bizonyos keretek között megbocsájtható, például után ha elmondja hogy de ez ne változtat semmit abban ahogy szeret, megbecsül, stb..., bár én akkor sem mondanám a barátnőm szemébe.
2/18 anonim válasza:
Az nem bun, ha mas noket is diszkreten megnez, ez elkerulhetetlen. De az, hogy JOBBAN.. Az mar provokacio reszerol. Megprobalnam kitalalni, miert akar lelkileg bantani, vagy mi a szandeka a dologgal, de en lapatra tennem, hacsak nem viccbol mondta. 22N
3/18 anonim válasza:
Ugye elírtad: "...a volt pasim....." ?
4/18 anonim válasza:
attól függ milyen körülmények között mondta a szemedbe...rákérdeztél? vagy csak úgy simán a semmiből?
5/18 A kérdező kommentje:
Rákérdeztem
2015. febr. 16. 11:46
6/18 WheneverYouWant válasza:
Mindenkinél van szebb ezt fogadd el...más kérdés hogy ezt nem szoktuk a nők szemébe mondani...
7/18 anonim válasza:
Szerintem egy kapcsolatban hülyeség ilyeneket kérdezgetni...
De legalább őszinte.
Akkor megbocsájtható, hogy nem csak ezt mondta, hanem hogy célzott rá, hogy nem változtat meg ez semmit köztetek.
8/18 anonim válasza:
akkor őszinte volt...attól mert más jobban tetszik neki, attól még nem biztos, hogy megcsal...attól függetlenül szerethet és veled marad és nem keresi a "helyettesed"...
9/18 anonim válasza:
Végül is te kérdezted.Ő pedig őszintén válaszolt.Igaz hogy kissé bunkó a srác,de legalább őszinte.Nagy jövőt amúgy nem jósolok nektek.
10/18 anonim válasza:
Nálunk ez évente kb 3-4 alkalommal előfordul. Az őrületbe tud kergetni vele a párom. Mindig őszintén válaszolok neki és van, hogy kiborul miatta.
Azt tudom mondani, ha önértékelési problémáid vannak, akkor magadban tegyél rendet és ne hozzad a pasidat sem kellemetlen helyzetbe....saját magad alatt vágod a fát!!!
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!