Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az megbocsájtható bűn, ha a pasim szemembe mondta, hogy más lányok jobban tetszenek neki?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok erről?2015. febr. 16. 11:40
11/18 anonim válasza:
Nem!Elég bunkó,hogy ilyet mond.
12/18 anonim válasza:
Mindenki tudja, hogy vannak nala szebb vagy jokepubb, izmosabb emberek. De mindenkinek rosszul esne, ha a sajat parja tudatna is ezt vele.
13/18 anonim válasza:
Hát nem tudom... ha az én barátom ilyet mondana, iszonyatosan rosszul esne és nem tudnék vele folytatást elképzelni. Valószínűleg otthagynám :(
14/18 anonim válasza:
Én otthagynám...
Lehet, hogy van nálam szebb, de szerintem evidens, hogy akivel együtt vagyok, azért vagyok együtt, mert Ő nekem a legjobb, leghelyeseb, leglegleg...
16/18 anonim válasza:
Az utolsó három nem olvasta a korábbi válaszodat.
Mivel Te kérdeztél rá így egészen más a szitu.
17/18 anonim válasza:
Szerintem ha szeretsz valakit,akkor ő számodra tökéletes,legszebb,szóval ezért én arra tippelnék hogy nem szerelmes.úgy.istenigazából 110%-osan.
de ez csak az én véleményem
18/18 anonim válasza:
Engem nagyon meg lehet sérteni ilyenekkel...
Fordított esetben ő hogy reagálja le?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!