Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha kiderülne a férjedről a gyerek megszületése után, hogy nem tudja kezelni az indulatait és dührohamokat kap?
Figyelt kérdés
Tudom igy elsőre durván hangik.De a gyerek születése elött nem volt rá példa.Szóval nem minden nap van ez,lehet hogy csak évente 2szer 3 szor,de olyankor szó szerint megőrül.Mindent szétcsap ami a közelben van és nem ordit hanem tombol.Szó szerint félelmetes.Bocsánatot soha nem kér orvoshoz nem akar menni.Aki segitene hogy mit tegyek az irhat privátban.Köszönöm előre is.2015. okt. 24. 20:33
61/68 A kérdező kommentje:
mit tennék?elválnék.de az én férjem amugy teljesen normálisan viselkedik.Ez ami tegnap volt nagyon ritka.Csak olyankor félelmetes.
2015. okt. 25. 09:41
62/68 A kérdező kommentje:
egyébként értem mire akarsz kilyukadni:mivel én tűröm ezt a helyzetet és nem változtatok nekem kell a pszichológus.igaz?
2015. okt. 25. 09:42
63/68 anonim válasza:
Akkor ha amúgy nincs probléma, akkor olvasd vissza a válaszaidat! De most félsz megijedtél, ami teljesen normális, ha a férjed úgy viselkedett mint egy őrült, és félni is fogsz, mert nem tudod mikor ismétlődik meg újra. A pszichológus neked fog segíteni, hogy kezeld ezt a helyzetet, érted? Mert mint írtad kipróbáltál már mindent, de nem lett jobb. Akkor most mit fogsz csinálni? otthon várod a megoldást? Neked kell megkérdezni olyan embert, szakembert aki tud ebben segíteni. Online is megteheted, vannak a neten olyan oldalak, ahol szakemberek válaszolnak, ha leírod a jelenlegi helyzeted.
64/68 anonim válasza:
Én azt gondolom, hogy segítség kell mindenképp, mert félelemben nem lehet élni! A férjednek is kell, de az jelen helyzetben legyen az ő gondja! Most te magaddal foglalkozz és a gyerekkel.
65/68 A kérdező kommentje:
Most tudom hogy nem hiszed el de voltam már pszichológusnál evvel az egész problémával.Azt mondta kommunikálnunk kell egymással mert van egy közös gyerekünk.Ha ez nem megy váljunk el.Ez volt a nagy segitség.Igy oda többet nem megyek.Ahol én lakok(ez az egyetlen pszichológus a környéken(Pedig ez megyeszékhely)
2015. okt. 25. 09:54
66/68 anonim válasza:
probáld meg a neten, van akivel skypeon is tudsz beszélni
67/68 A kérdező kommentje:
hát jó.bár sok reményt nem fűzök a dologhoz.már több helyen is voltam.de azért kösz.
2015. okt. 25. 10:02
68/68 anonim válasza:
Nincs mit, remélem jobb lesz az életetek! :) Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!