Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél, ha kiderülne a férjedről a gyerek megszületése után, hogy nem tudja kezelni az indulatait és dührohamokat kap?
Esetleg ha szex nem megy vele, csak van amit szeret, kedveskedj azzal. Hátha megnyílik, úgy a szíve előtted.
Ha szeret horgászni, akkor vegyél olyasmit amit szeretne hozzájutni. Vagy ha szeret enni, akkor vidd el kedvenc helyéhez/étterméhez. Ha sörös, akkor vegyél egy láda teli kedvenc söreivel. Sok aprósággal talán jobban célt érsz, mint egy huszárcsapással, ezek nem veszett drágák.
De helyedben menekülőútvonalat is megépíteném, életetek még mindig fontosabb mint a ház (hitellel ház elveszik, de tovább tudsz lépni attól, legyen meg a fontossági sorrend, vagy ha minden kötél szakad keres utódot akivel fent tudod tartani, ez a legkevésbé kívánatos megoldás).
Kár volt itt ezt a kérdést feltenni.Mivel a fiunk nem alszik éjszaka bármit csinálunk vele nagyon fáradtak vagyunk ezért most épp nincs szex.De azért nyilván ez nem örökké lesz igy.De nem értem ez hogy van azzal összefüggésben hogy nem kapcsolja be a gyerek övét soha?A szex miatt??viccesek vagytok.
A másik meg azt irja menjek el psziholoógushoz.Én??de miért?én akarok szexet csak a férjem nem.És nekem nincsenek dühkitöréseim.komolyan ezen az oldalon nem valószinű hogy még egyszer tanácsot kérek.
Hát én megértem, hogy ilyen. Te nem szereted őt, csak a gyereked mögé bújsz, a férjed csak akkor veszed elő, ha kell valami, vagy ha piszkálni akarod. Tudom, nálunk hasonlóképp megy, itt sincs semmi szex, takarítani jó vagyok, meg főzni, ja és persze kaparófának. Nekem is vannak dührohamaim, igaz én nem bántok senkit.
És én változtatok is, jogsit szerzek, plusz melót és persze szeretőt.
Lehet a párodnak is azt kellene! Egy normálisan kezelt ember nem tesz ilyet.
Ja és akkor is volt dühkitörése amikor még minden nap volt szex.Na erre mit léptek férfiak?
Mert ahogy látom itt csak férfiak vannak.Egy nőnek eszébe nem jutna megvédeni egy férfit,aki hagyja,hogy a gyereke kiessen a kocsiból,csak azért mert éppen nem tudott dugni.Undoritóak vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!