Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél, ha kiderülne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha kiderülne a férjedről a gyerek megszületése után, hogy nem tudja kezelni az indulatait és dührohamokat kap?

Figyelt kérdés
Tudom igy elsőre durván hangik.De a gyerek születése elött nem volt rá példa.Szóval nem minden nap van ez,lehet hogy csak évente 2szer 3 szor,de olyankor szó szerint megőrül.Mindent szétcsap ami a közelben van és nem ordit hanem tombol.Szó szerint félelmetes.Bocsánatot soha nem kér orvoshoz nem akar menni.Aki segitene hogy mit tegyek az irhat privátban.Köszönöm előre is.
2015. okt. 24. 20:33
1 2 3 4 5 6 7
 21/68 A kérdező kommentje:
Ja nem!!csak én voltam otthon 2 évig !ő csak 1 hónapot lesz otthon-utána bölcsis lesz,munkájából adódóan télen nem dolgozik.
2015. okt. 24. 21:59
 22/68 anonim ***** válasza:

Szerintem már most kezdj el napszemüveget hordani, hogy szokja a környezeted.

Ne akkor kelljen kapkodnod, amikor már a monoklikat kell takargatni, mert az is lehet, hogy egy nem megfelelő stílusút választasz, az meg hogy néz már ki...

2015. okt. 24. 21:59
 23/68 A kérdező kommentje:
igen tervezett baba volt és nem tart el minket.A gyereket leginkább én nevelem.Közösen fizetünk mindent.
2015. okt. 24. 22:00
 24/68 anonim ***** válasza:

Segíteni próbálnak Kedves Kérdező!

A gyerek születése előtt soha de soha nem volt ilyen a férjed? Az egyik kérdésre nem válaszoltál, akartátok a babát, terveztétek? Ezek borzasztó fontos dolgok... olyan nem nagyon van hogy egy ember egyik napról a másikra egy vadállat lesz... valami előjele csak volt, szösszenetek, veszekedések... valami. A házaséletetek, amúgy jól működik vagy csak a gyerekre koncentrálsz? Ezek csak kérdések, ha önmagadnak megválaszolod az is elég... Nem kíváncsiságból írom, mert azt sem tudom ki vagy, de itt csak annyit tudunk, amennyit leírtál, és abból nehéz következtetni.

2015. okt. 24. 22:01
 25/68 A kérdező kommentje:
.ez olyan dühkitörés volt amit max egy pszihiátrián lehet látni.Szerintem ti nem értitek itt miről van szó.Ilyen helyzetre egyszerüen nem lehet igy reagálni.Lehet veszekedni lehet kiabálni,de amit ő csinál,az ilyesztő,félelmetes.
2015. okt. 24. 22:03
 26/68 anonim ***** válasza:
Szerintem rohadtul kilehet valami miatt... vagy a gyerek, vagy más! Szex működik rendesen?
2015. okt. 24. 22:05
 27/68 A kérdező kommentje:
nem igazából a házasságunk már régóta nincs rendben.Nagyon nehéz természet a gyerekünk nem birunk vele.De szerintem ez a jellegű dühkitörés nem normális teljesen mindegy mi van mögötte.Ilyet épelméjü ember nem csinál.Szerintem.
2015. okt. 24. 22:05
 28/68 A kérdező kommentje:
Nem nincs szex.Ez elég bonyolult.Én a gyerekkel alszom,különben nem aludna a gyerek semmit.Értem én ,mire akartok kilyukadni.CSak én is ugyanebben a szar házasságban élek,még sincsenek dühkitöréseim.Mi lenne ha mindenki igy viselkedne ha gondjai lennének??Belegondoltatok már?
2015. okt. 24. 22:07
 29/68 anonim ***** válasza:
Van valami, az életében, amit nem tud megoldani, és felrobbantja a környezetét. Nézd nagy igazság, aki kiabál az fél! Aki egy törékeny nőt akar megrémiszteni az szerintem retteg, de hogy mitől azt ő tudja.
2015. okt. 24. 22:07
 30/68 anonim ***** válasza:
Veled is vannak gondok. Nem vagy képes más szemszögből nézni a dolgokat.
2015. okt. 24. 22:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!