Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél, ha kiderülne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha kiderülne a férjedről a gyerek megszületése után, hogy nem tudja kezelni az indulatait és dührohamokat kap?

Figyelt kérdés
Tudom igy elsőre durván hangik.De a gyerek születése elött nem volt rá példa.Szóval nem minden nap van ez,lehet hogy csak évente 2szer 3 szor,de olyankor szó szerint megőrül.Mindent szétcsap ami a közelben van és nem ordit hanem tombol.Szó szerint félelmetes.Bocsánatot soha nem kér orvoshoz nem akar menni.Aki segitene hogy mit tegyek az irhat privátban.Köszönöm előre is.
2015. okt. 24. 20:33
1 2 3 4 5 6 7
 31/68 anonim ***** válasza:
ha nincs szex, akkor szerinted mit csinál magával? vagy elintézi vagy máshova jár, ettől lehet qvára feszűlt.
2015. okt. 24. 22:09
 32/68 A kérdező kommentje:
retteg?nem hiszem a dühkitörés elött teljes nyugodt volt.Semmi nem mutat arra hogy rettegne
2015. okt. 24. 22:10
 33/68 anonim ***** válasza:

Nincs szex. Tessék a válaszod. Ne keress tovább. Én se bírnék együtt élni úgy egy nővel, hogy soha nincs szex. Főleg, hogy amúgy hatalmas libidóm van. És közben még legyen türelmes és jó férj is... mikor ilyen alapvető szükséglet nincs meg.

Ne keress több indokot, ezzel kellett volna kezdeni. Ideje volna gatyába rázni a nemi életet és nem ennyire háttérbe szorítani a férjed a gyerek oltárán. Értem én, hogy baba meg ilyesmi, de a házas ágyat a férjeddel kell megosztani, nem a gyerekkel. Ideje lenne külön szoktatni...

2015. okt. 24. 22:11
 34/68 A kérdező kommentje:
értem én de attól még ezt nem teheti velünk!akkor mondja el hogy mi a gond.De ő ilyenről nem beszél velem hiába kérem,
2015. okt. 24. 22:11
 35/68 A kérdező kommentje:
Mióta ennyire nehéz a gyerekkel ő nem akarja.Ugyhogy hiába próbálkozok.
2015. okt. 24. 22:12
 36/68 anonim ***** válasza:
86%
Értem, hogy fontos a gyerek, tényleg. De a szex is. Nem lehet jó egy házasság, ha nincs szex. Egy gyerek tönkre tudja tenni a nemi életet, ha nincs a helyén kezelve. A gyerek helye nem a szülői ágyban van!
2015. okt. 24. 22:12
 37/68 A kérdező kommentje:
de irtam már hogy nem rajtam múlik.
2015. okt. 24. 22:13
 38/68 anonim ***** válasza:
100%
Ketten együtt menjetek terápiára, ne csak őt küld, veled is baj van Drága.
2015. okt. 24. 22:15
 39/68 anonim ***** válasza:
Akkor beszélj róla vele. Mondd meg, hogy sejted, hogy ezért feszült részben és hozzátok rendbe. Te is és Ő is jobban éreznétek magatokat. Ha gyerek előtt rendben volt, akkor EZ lesz a kiváltó ok. Én bekattannék, ha nem dughatnám a feleségem X hónapig...
2015. okt. 24. 22:15
 40/68 A kérdező kommentje:
nem lehet erről beszélni vele.már próbáltam.de ennek a dühkitörésnek ma tényleg nem ez állt a hátterében.eddig semmi baja nem volt.
2015. okt. 24. 22:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!