Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennél, ha kiderülne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennél, ha kiderülne a férjedről a gyerek megszületése után, hogy nem tudja kezelni az indulatait és dührohamokat kap?

Figyelt kérdés
Tudom igy elsőre durván hangik.De a gyerek születése elött nem volt rá példa.Szóval nem minden nap van ez,lehet hogy csak évente 2szer 3 szor,de olyankor szó szerint megőrül.Mindent szétcsap ami a közelben van és nem ordit hanem tombol.Szó szerint félelmetes.Bocsánatot soha nem kér orvoshoz nem akar menni.Aki segitene hogy mit tegyek az irhat privátban.Köszönöm előre is.
2015. okt. 24. 20:33
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 A kérdező kommentje:
hát ez az nem megy orvoshoz.Hiába könyörgök.Én is félek.De igy meg az utcára kerülünk a gyerekemmel.NEm azért mert nincs pénzem,(nem ő tart el!!)de egy házhitelt (havi 100.000)nem tudok egyedül fizetni.
2015. okt. 24. 21:32
 12/68 A kérdező kommentje:
Egyáltalán van olyan szituáció,ami egy normális emberből ilyet vált ki mint belőle?
2015. okt. 24. 21:35
 13/68 anonim ***** válasza:
29%

Én látom a problémát...

Megpróbálom körülírni:

Gyereketek lett. Akarta vajon, terveztétek? Vagy becsúszott? Bárhogy is, lehetséges, hogy nem készült fel az apaságra... most az egész a nyakába szakadt és mint tudjuk, ez óriási felelősség... és talán feszült az egész helyzet miatt... aztán itt volt ez és még te is csúnyán kioktattad, nyilván szarul esett neki. Én nagyon rosszul tűröm pl, ha egy nő így beszél velem. Férfitól is megalázó, de nőtől még jobban. Egyes férfiak nem tűrik jól, ha egy nő kioktatja őket. Ez van, akkor is így van. Nem normális a viselkedése, de ettől függetlenül azt hiszem értem. Persze megértem, hogy kiakadtál, de lehet, hogy Te is túlzásba estél, amikor így beszéltél vele.

2015. okt. 24. 21:37
 14/68 anonim ***** válasza:
Igen van ilyen. Ez nem a te hibád, ő benne van a megoldás, lehet a gyerek emlékezteti valamire a múltjából.. mivel írtad, hogy azóta ilyen, ezt így online távgyógyítással nem lehet megoldani... ha egy nyugodt pillanatában van próbálj vele beszélni.
2015. okt. 24. 21:38
 15/68 A kérdező kommentje:
figyelj 13-as .hogyan lehetne szebben kedvesebben elmondani hogy kösse be a gyereket mert nagy baja lesz neki?Miért irod hogy kioktattam???Nem kiabáltam kedvesen mondtam hogy igérd meg hogy bekötöd.Miért irod hogy nehezen viseled ha egy nő igy beszél veled?Én tök normális hangon elmondtam neki!Nem elöször nem köti be soha nem köti be!És ha valamit történt volna a gyerekkel?akkor mi van??
2015. okt. 24. 21:45
 16/68 A kérdező kommentje:
most még a végén kiderül igaz hogy csúnyán viselkedett de igaza van.Megáll az eszem.
2015. okt. 24. 21:49
 17/68 anonim ***** válasza:
Nem mondtam, de azt nem mondtad, milyen stílusban mondtad neki. Bárhogy is, azt mondod gyerek előtt nem volt ilyen. Szerintem nehéznek érzi az apa szerepet és nem érett meg rá... nem ismerem a körülményeket, így csak tippeltem. Tévedek?
2015. okt. 24. 21:52
 18/68 A kérdező kommentje:
nem tudom.lehet.de szerintem ha egy gyerek kiesik egy ülésből akkor még ez is normális lett volna ha kiabálok vele.mert azért ki csinál ilyet?csak aki felelőtlen
2015. okt. 24. 21:55
 19/68 anonim ***** válasza:

Igaza van a 13-asnak.

És nem elég amit ő mond, még otthon is marad a gyerekkel, kasztrálva érzi magát(?)

2015. okt. 24. 21:57
 20/68 anonim ***** válasza:

Ez így igaz. Csak azt mondom, hogy valószínűleg egy csomó stressz alatt van... eltartani a családot, fizetni a hitelt, gyereket nevelni... nem mindenki érik meg rá, amikor ez eljön.

Tervezett baba volt?

2015. okt. 24. 21:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!