Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez igy nem jó. Ti mit tennétek?
Ezt hívják családnak. Közös kassza, közös vásárlások. Ha megalázónak érzed a kérést, nyissatok közös számlát két kártyával és kész.
2015. okt. 15. 10:23
Ugy ugy! Ahogy az elso irja!
2015. okt. 15. 10:33
3/10 A kérdező kommentje:
hát nemtudomm....jobban hajlok affelé hogy rábeszéljem a munkára.... de ez nem baj hogy nem akarok kérni?? mert ő ezen halálosan meg van sértődve mindeközben sporolnunk is kell...és hát ránk fér a két kereset..vagy csak én fogom fel ilyen hülyén??
Én értem a problémát. Önálló, független ember vagy! Mi az már, hogy nem enged dolgozni? Elmész dolgozni és kész. (Persze gondolom, nem vagy veszélyeztetett terhes.) Ne hagyd, hogy ő döntsön az életed felett, egyenjogúság van, ha ezt nem tudja elfogadni, én elgondolkodnék.
2015. okt. 15. 10:46
5/10 A kérdező kommentje:
na végre valaki!! érte, án a többi hozzászolot is...csak én soha nem szeretem kérni senkitöl szülőktől sem igazán és most hogy a picinek is kellenek dolgok meg nekem is meg az ünnepek ...hát ezért kérdeztem meg itt a dolgot hogy ki hogyan állna hozzá....hisz egy idő után a sokadik kérésnél már biztosan hallanám hogy már megint ez kell vagy megint az kell
?? és egy pasi másképp gondolkozik ami nekünk szükséges azt egy pasi igencsak elhanyagolhatonak is tarthatja...na szoval ezért érdekes nekem a szitu..
Ööö.
Nem ertem, mi az hogy nem enged dolgozni? Felnott ember vagy, nem?
2015. okt. 15. 11:35
7/10 A kérdező kommentje:
igen eddig mentem is de most hogy itt lakunk ill. amota elköltöztünk és 4 honapos vagyok és messze van az állomás és sötét az út azota nem akarja...megértem na de ennyire nem tulzás??
Szerintem biztos nagyon szeret teged, amugy nem feltene ennyire. Nyilvan a gyereknek is nagyon orul, amugy nem erdekelne, hogy sotetben mesz haza stb...
A csalad tenyleg arrol szol, hogy kozos kassza es hasonlok. Megertelek, en is utalok kerni, de azert nagyon ertekelnem ha igy viselkedne velem a ferjem, es ennyire feltene.
Gondold at, hogy mennyire fontos az a munka most, ha nagyon akkor biztos meg fogja erteni. Szerintem mint ferfi vedelmezni szeretne teged es a gyereket.
2015. okt. 15. 11:41
A közeljövő miatt kellene dolgoznod, mert ha most nem dolgozol, akkor csak GYES-t fogsz kapni, ami kb. semmire nem lesz elég. Ha dolgozol, akkor GYED-et kapsz, a bejelentett jövedelmed után. Nagyon nem mindegy! Valószínűleg úgyis csak pár hónapról van szó - már ha valaki felvesz egyáltalán terhesen.
2015. okt. 15. 12:05
10/10 A kérdező kommentje:
utolso válaszolo! Köszönöm!!! na ezt megmutatom a páromnak..mert én is ezt magyarázom neki, ezért jobb lenne ha dolgoznék, meghát a másik dolog amit irtam ez a kéregetés nem az én formám...igen jolesik a dolog, hogy félt..de ez kicsit összetettebb dolog mint ahogy leirtam most ide...mindegy...majs eldől.. köszönöm :)
További kérdések: