Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Friendzoned. Megszakítsam a kapcsolatot vagy ne?
Eléggé érdekes a helyzet, a lényeg, hogy van egy társaságunk (5fő) akik mindig mindent együtt csinálnak.. Na most nyáron belépett egy 6.fő (egy bizonyos lány)aki egyből megtetszett nekem.. Elég sokat beszélgettünk, szinte mindennap órákat, úgy viselkedett velem mint aki többet akar barátságnál, végül én elkezdtem érezni valamit iránta.. Elmondtam neki, ekkor benyögte, hogy ő tényleg szeret, imád de mint csak barátot..És azt mondta ő nem játszott velem, amikor kérte, hogy hívjam fel, mindig keresett,olyanokat írt.. egyáltalán nem úgy írt/viselkedett mint egy barát, és rájöttem, hogy ezt azért csinálta(mert sejtette, hogy akarok valamit ((gondolom én)) hogy érezze van olyan ember akinek fontos, aki törődik vele.. Na most ezek után bent maradt a társaságunkba, de nem tudom, hogy képes leszek-e vele ezentúl ugyanúgy beszélni szinte mindennap, és ugyanúgy viselkedni vele mint ahogy eddig.. Megmondjam neki, hogy felejtsük el egymást vagy próbáljak meg tényleg csak a barátja lenni?
19f /17l.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!