Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó megoldás? (friendzoned)
Figyelt kérdés
Van egy lány, akit már ismerek egy ideje, és elég jóban vagyunk, de úgy igazán mostanában kezdett el érdekelni másképp (bár már régebben is megfordult a fejemben). Arról nem tudok, hogy ő akarna bármit tőlem.
Az, ha elé állok és elmondom, hogy én ezt érzem, az tökös megoldásnak minősül vagy inkább nyominak?
2012. ápr. 9. 00:00
2/5 A kérdező kommentje:
Ja és 19/f. És még hozzátenném, hogy a lehető legtöketlenebbnek azt érezném, ha nem csinálnék semmit.
2012. ápr. 9. 00:02
3/5 anonim válasza:
Ez olyan megoldás amire a nők várnak. Kész vége, van egy csajod. Grat hozzá!
4/5 anonim válasza:
nyominak egyértelmű.
a normális eljárás az lenne,hogy amikor van vmi közös program,akkor megfogod a kezét,a vállára teszed a kezed,adsz neki egy spontán puszit.
ezekből simán le lehet venni mindent.
hagyja vagy elhúzódik.
a vallomás úgy,hogy nem vagy biztos a sikerben nagyon b@lfasz elképzelés.
ilyen vallomást akkor csinál leghamarabb-és ha nem bírod magadban tartani-ha már megvolt az első szex.
5/5 anonim válasza:
Én a harmadik válaszolóval értek egyet. Nekem az jönne be, ha elmondana. Úgy biztos nem engednék puszit senkinek, hogy nem tudom "milyen típusú" kapcsolatot szeretne, hiába jönne be az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!