Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit csinálnátok egy ilyen friendzoned helyzetben?
Szóval, van egy lány a szoros baráti társaságunkba akibe szépen lassan beleszerettem. Elmondtam neki a dolgokat, mire a tipikus legyünk csak barátok, nem akarok komoly kapcsolatot duma jött. Tudom, én csesztem el, túl sokáig vártam.
Mivel a baráti kör teljesen ugyan az, jóformán lehetetlen megoldani, hogy ne találkozzunk, viszont nekem meg így nem megy a felejtés és szinte beledöglök, amikor látom hogy buli közbe egy másik sráccal kavar.
Ti mit tennétek?
Bár pont ilyen helyzetben még nem voltam, de még kicsit több mint egy éve történt meg hogy összevesztem a legjobb barátnőmmel, és ugye egy baráti társaságunk volt... Aztán a dolgok egészen addig fajultak hogy én kiléptem az egész baráti társaságból és ujjat kerestem... Nem bírtam elviselni hogy a közelébe legyek. Felejteni legkönnyebben úgy tudnál ha keresnél egy másik lányt, és persze az idő.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!