Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti mit csinálnátok ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Nos a szituáció a következő: Tudomásomra jutott hogy a párom a munkahelyén flörtölgetett egy csajjal. Nem tudom ha lett volna rá esélyük összejöttek volna-e. A csajnak is van pasija. Tudom azt is hogy csúnyán összevesztek mert hülyítették egymást. A csaj szerint a pasim azért akadt ki rá mert nem sikerült megdugnia.. Azt is tudom hogy mikor nemrég pont egy ilyen téma miatt gondolkodási időt kértem a pasimtól azt mondta ennek a csajnak hogy szerinte menthetetlen a kapcsolatunk de nem fog eret vágni miattam. Azóta is együtt vagyunk a pasimmal de ő nem tudja hogy ezeket én megtudtam. Tiszta ideg vagyok nehéz mert az infók alapján konkrétan nem csalt meg viszont egyértelmű hogy valami kialakult köztük. Ti hogy reagálnátok a dolgot le? Nem akarom h kiderüljön h kémkedtem utána. Viselkedjek úgy mintha semmi sem történt volna? Elvégre neki is van magánélete.. De nem tudom :(

2014. ápr. 1. 11:08
 1/10 anonim ***** válasza:
Talán döntsd el, hogy meg akarod-e tartani...
2014. ápr. 1. 11:13
 2/10 A kérdező kommentje:
Én imádom őt..:( Szeretném megtartani de ezt nem viseli túl jól az egóm
2014. ápr. 1. 11:16
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ebben az esetben mindegy, hogy megtudja, hogy kémkedsz utána vagy sem. Dobd ki. Vagy osztozkodni akarsz?
2014. ápr. 1. 11:19
 4/10 A kérdező kommentje:
Nyilván nem akarok osztozni rajta.. De nem tudom mert testileg nem történt semmi.. Pasiból van. Anyukám szerint ő az a fajta pasi akinek kevés az önbizalma és kell a nőktől a megerősítés h ő jó pasi. Ez szerintem még nem megcsalás.. Vagy már az?
2014. ápr. 1. 11:22
 5/10 anonim ***** válasza:

Én úgy vagyok vele ha van barátnőm neki adnia kéne elég önbizalmat...

Am meg sztem ez a kapcsolat már rég zátonyra futott, a sok szünet és most ez ráadásul azok a megjegyzések... nem szeret am sem igazán.

23f

*vélemény*

2014. ápr. 1. 11:32
 6/10 A kérdező kommentje:
annyiszor kértem már h őszintén vallja be hogy szeret-e még vagy csak a megszokás.. és ő mindig erősködik hogy szeret, és mindig esedezik hogy nem akar szakítani velem akar lenni közös jövő stb.. nem tudom mire vélni a viselkedését :(
2014. ápr. 1. 11:34
 7/10 anonim ***** válasza:
Én biztosan kidobnám a helyedben. Önbizalomhiány? Megerősítés nőktől? Mi vaaan? Dögöljön meg, ott ahol van, már ne haragudjál. Legyen benned tartás és ne tarts ki egy ilyen féreg mellett.
2014. ápr. 1. 11:35
 8/10 anonim ***** válasza:
az utolsoval egyetértek.. ez a csávó ugy néz hülyének téged ahogy nem akar.. te is tiszta elmebeteg vagy,.. eny nő se tűrne meg ilyeneket..
2014. ápr. 1. 13:50
 9/10 anonim ***** válasza:
dobd ki... légyszi
2014. ápr. 2. 08:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha neked jó az, hogy a pasid a hátad mögött rámoccan más nőkre is, akkor csak tartsd meg. De ne lepjen meg túlságosan, ha egyszer le is lép. Mondjuk k......urva sokat szokott segíteni, ha egy pár tagjai időnként beszélgetnek egymással, sok minden ki tud derülni ilyenkor.
2014. ápr. 2. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!