Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Friendzoned. Megszakítsam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Friendzoned. Megszakítsam a kapcsolatot vagy ne?

Figyelt kérdés

Eléggé érdekes a helyzet, a lényeg, hogy van egy társaságunk (5fő) akik mindig mindent együtt csinálnak.. Na most nyáron belépett egy 6.fő (egy bizonyos lány)aki egyből megtetszett nekem.. Elég sokat beszélgettünk, szinte mindennap órákat, úgy viselkedett velem mint aki többet akar barátságnál, végül én elkezdtem érezni valamit iránta.. Elmondtam neki, ekkor benyögte, hogy ő tényleg szeret, imád de mint csak barátot..És azt mondta ő nem játszott velem, amikor kérte, hogy hívjam fel, mindig keresett,olyanokat írt.. egyáltalán nem úgy írt/viselkedett mint egy barát, és rájöttem, hogy ezt azért csinálta(mert sejtette, hogy akarok valamit ((gondolom én)) hogy érezze van olyan ember akinek fontos, aki törődik vele.. Na most ezek után bent maradt a társaságunkba, de nem tudom, hogy képes leszek-e vele ezentúl ugyanúgy beszélni szinte mindennap, és ugyanúgy viselkedni vele mint ahogy eddig.. Megmondjam neki, hogy felejtsük el egymást vagy próbáljak meg tényleg csak a barátja lenni?

19f /17l.

2015. szept. 21. 11:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
47%
9-es: a friendzone-ban az a gáz, hogy az egyik többet akar, de ezt nem kaphatja meg, ettől pedig szenved. Ezen kívül a kérdezőt a csajszi magába bolondította, de valójában csak a saját büszkeségét akarta fényezgetni. Hogy a kérdező lelkében ez a dolog mit okozott, azzal nem törődött. Nekem egyrészt nem kéne ilyen barát, márészt ha szeretünk valakit, akkor csak szenvedünk a közelségétől, ha nem kaphatjuk meg. Banális dolgokat írtam le, de a kérdésedből úgy tűnt, te ezt nem tudod.
2015. szept. 21. 13:25
 12/24 anonim ***** válasza:
1000-rel véded a csajt, mert annyira bejön neked, pedig komplett hülyének nézett...hát te tudod.
2015. szept. 21. 13:26
 13/24 A kérdező kommentje:
11: ez így van :) És nem tudom tudok-e vele ezek után ugyanúgy beszélni minden nap mint ahogy eddig..:)
2015. szept. 21. 13:27
 14/24 anonim ***** válasza:
8%
Kedves 10-es: nős férfi vagyok, azaz nem egy "kis nőgyűlölő p*cs". Akárki akármit mond, a csaj önző volt, játszott a kérdező érzelmeivel, csak mert neki jól esett a rajongás. Még van mit tanulnod az életről, ahogy az a válaszodból is kiderül.
2015. szept. 21. 13:32
 15/24 A kérdező kommentje:
Szerintem én csak azért akarok ennyire a barátja lenni mivel szeretem, és nem akarom elveszíteni úgymond, de semmi értelme ha ugyanúgy várom mikor beszélünk vagy mikor találkozunk legközelebb.. Legjobb lesz ha elköszönünk egymástól.:)
2015. szept. 21. 13:41
 16/24 anonim ***** válasza:
71%

11-es

Azt' mit szenved? Hogy nem dugtak? Nem a csaj az egyetlen a világon, guminő is van, vagy ott a jobb keze... a "többire" meg ott a barátság, ugye.

Nem erőszak ám a disznótor.

2015. szept. 21. 13:54
 17/24 anonim ***** válasza:
51%

"Kedves 10-es: nős férfi vagyok, azaz nem egy "kis nőgyűlölő p*cs"."

Khmm... a kettő NEM zárja ki egymást.

2015. szept. 21. 13:55
 18/24 anonim ***** válasza:
47%
Nem csak a hormonok vannak, hanem léteznek érzelmek is. A kérdező szavaiból kiderülhetett volna már számodra, hogy részéről ez a dugásnál többről szól. Ja, hogy szerinted egy lány, akit szeretünk, helyettesíthető guminővel vagy zsebhokival? Jó sokra tartod a női nemet. Akkor melyikünk a kis nőgyűlölő p*cs?
2015. szept. 21. 14:04
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos arról fogalmunk sem lehet, hogy tényleg lejött-e neki, hogy te komoly érzelmeket táplálsz iránta.

Lehet, hogy igen és élvezte, hogy udvarolsz neki, de az is lehet, hogy olyan kis süket, hogy maximum annyit vett észre, hogy jól kijöttök.

Én is voltam tizenéves, volt, hogy én sem láttam a fától az erdőt és mikor egy srác, akit olyan fenenagy barátomnak gondoltam, kijelentette, hogy belém szeretett, meglepődtem.

Persze azóta már tudom, hogy kis idióta voltam, de már mindegy.

A lényeg, hogy te érzed, tudsz-e a barátja maradni anélkül, hogy tovább táplálnád az iránta érzett vonzalmat, leragadnál mellette, hitegetnéd magad. Nem akarlak elkeseríteni, de ez ritkán sikerül.

Arra számítanod kell, hogy ha mellette maradsz, mint a barátja, egyszer majd beleszeret valaki másba. Lehet, hamarosan. Előbb-utóbb összejön valakivel, te pedig asszisztálhatsz hozzá, hallgathatod az áradozásait.

Ez menni fog-e anélkül, hogy lelkileg sérülj benne?

Viszont mivel egy baráti társasághoz tartoztok, azt is nehéz lesz elkerülni, hogy találkozzatok. Ennek ellenére én ilyen helyzetekben a kapcsolat megszakítására szavazok.

2015. szept. 21. 14:05
 20/24 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, ha téged egy srác felhív esténként, sms-t küld neked reggel /este, találkozni akar veled mindig, keresi a társaságod, nem jönne le h akar valamit? :D Az tény, hogy egyszer megmondtam neki, hogy nem akarok semmit már, mert előtte tudta h bejön nekem, aztán tényleg lehet elhitte.. Nem tudom, nyilván ha megszakítom vele a kapcsolatot, a társaságba se lesz többet..:)És igen ettől félek igazán, hogyha összejön egy sráccal, és ott lesznek ketten, akkor vajon mit fogok érezni.. Persze addigra lehet már elfelejtem, mert hasonló eset volt már egy lánnyal, akibe belezúgtam, aztán rá 1hónapra már nekem mondta el a pasi ügyeit és egyáltalán nem zavart..
2015. szept. 21. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!