Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakítsam a kapcsolatot Vele?
Szexkapcsolatom van egy sráccal.Sajnos több volt benne az érzelem,( az én kérésemre ) és én azt hiszem szerelmes lettem.
Ő soha nem lesz belém.
A kérdésem az lenne, hogy megszakítsam a kapcsolatot Vele, vagy csak a szexkapcsolatot?
Nekem volt már ( csak az volt szinte ) és soha nem volt problémám...
Reggelente simogatja az arcom, csinál reggelit, éjszaka szorosan átölel,dvd-ünk együtt.
Ah, túlságosan közel engedtem magamhoz.
a helyedben amíg nem találnék normális hozzád illő srácot akibe bele tudsz szeretni és ő is beléd addig megtartanám.
Csak szexkapcsolat, szóval pasizhatsz....nemde?
velem is ez volt. a tenyerén hordozott, mikor együtt voltunk, közben meg nem érdekeltem komolyan.
én nagyon szenvedtem ettől, úgyhogy nemrég megszakítottam vele minden kapcsolatot. nagyjából minden nap bőgtem emiatt.
ha te nem érzed magad pocsékul, csináld. de ha szarul esik, akkor jobban jársz, ha lelépsz. ezt senki nem érzi helyetted, neked kell tudni.
Köszönöm szépen a válaszokat ! :-)
Vele maradok, amíg nem jön olyan fiú, aki érdekelne komolyan.
Hiszen édes, jó fej..és minden nagyon jó... A féltékenységemet..meg addig legyűröm valahogyan :-D
:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!