Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszakítsam a barátságzónát ezzel a fiúval?
Azt hiszem a választ sajnos tudom magamtól is, de talán olvasok majd itt kivételes eseteket.
Szóval nem rég derült ki egy kis játék folyamán hogy egy jó barát fiú nem csak barátként tekint rám. Konkrétan megkért hogy csak egy pillanatra öleljem meg őt úgy, mintha a páromat ölelném meg. Megkért hogy képzeljem azt hogy ő a párom most. Nyilván nem tudtam megtenni..
Így visszagondolva ez egy nagyon szomorú este volt mert hányan folyamodnak ugyanilyen "szeretet kapásra" az áhított féltől.
Én még nem jártam ilyen cipőben ( tudom szerencsés vagyok de mindig kiléptem a képből ha láttam nem én vagyok az igazi)
Nos ez a fiú rohadtul fontos nekem, de nem szeretném ha rosszul érezné magát miattam vagy egy percig is szomorú lenne. Lehetséges hogy ez később átalakul közömbösebb kötelékké vagy nem? Örülnék ha valaki írna tapasztalatot is ezzel kapcsolatban. Köszönöm
23/L
kizárt, hogy közömbös kötelékké alakuljon :/
én lefeküdnék vele a helyedben :3
aztán mondanám meg neki, hogy ez nem megy..
Legyél őszinte és tőle is ezt várd el! Kérd hogy legyen őszinte! Kérdezd meg hogy mit akar. Természetesen szeretne veled egy kapcsolatot. És a barátsággal csak kínzod őt.
18F
egy hónapot adhatsz neki.
aztán most,hogy történés volt vagy összekapja magát és férfiként kezd viselkedni nyomulni,vagy nyomatja tovább ezt a bu-zulós teszetosza stílust.
ha marad az utóbbi,akkor annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!