Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti szoktatok együtt vásárolni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szoktatok együtt vásárolni?

Figyelt kérdés
Mi szoktunk a barátommal, de tegnap nagyon felhúzott. A helyzet az, hogy jön az ősz és neki semmi ruhája nincsen, mondta nekem, hogy menjünk el nézzünk valamit. Elmentünk egy üzletbe, 2 perc alatt körbesétált és kijelentette, hogy nem tetszik neki semmi. Vittem neki egy csomó ruhát, amik szerintem igenis jók voltak (farmernadrágot megvenni amúgy sem nagy művészet), de nem jó neki semmi, menjünk máshova. Elmentünk még két helyre, de ott is ezt csinálta, mint a 3 éves kisgyerekek... Úgyhogy elmentünk tök potyára.
2015. szept. 17. 14:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szerintem egy fiu ne a barátnőjével menjen vásárolni ruhát:D az is más ha a csaj vásárol és a fiu elkiséri megmondja neki mi áll jol stb... de egyébként nekem is kevés ruhám van mert nem evszek fel akármit elég válogatos vagyok, 15 lány
2015. szept. 17. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!