Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti szoktatok együtt vásárolni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szoktatok együtt vásárolni?

Figyelt kérdés
Mi szoktunk a barátommal, de tegnap nagyon felhúzott. A helyzet az, hogy jön az ősz és neki semmi ruhája nincsen, mondta nekem, hogy menjünk el nézzünk valamit. Elmentünk egy üzletbe, 2 perc alatt körbesétált és kijelentette, hogy nem tetszik neki semmi. Vittem neki egy csomó ruhát, amik szerintem igenis jók voltak (farmernadrágot megvenni amúgy sem nagy művészet), de nem jó neki semmi, menjünk máshova. Elmentünk még két helyre, de ott is ezt csinálta, mint a 3 éves kisgyerekek... Úgyhogy elmentünk tök potyára.
2015. szept. 17. 14:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Mi is nagyon valogatunk. Szinte alig tetszik valami. De azt gondolkodas nelkul megvesszuk. Igy megertem a baratod. N
2015. szept. 17. 14:24
 2/11 anonim ***** válasza:
Türelem kell egy stabil párkapcsolathoz. Mindenkinek meg van a maga gyengesége. Neki ez. Ha tudod előre, akkor mély levegő, séta, és kész. Aztán majd talál valamit. Erőltetni teljesen felesleges, nem működik. Esetleg nézzetek körül webáruházakban, és akkor nem kell sokat gyalogolni.
2015. szept. 17. 14:24
 3/11 anonim ***** válasza:

Szinte mindig együtt vásárolunk, neki ruhaneműt is közösen veszünk, de mikor nekem kell valami ruha, akkor inkább egyedül megyek, vagy barátnővel, vagy anyukámmal, nem a férjemmel, mert hasonló kaliberű, mint te.

Nehezen találok magamra olyan ruhát, vagy cipőt ami kényelmes is és jól is áll, sokszor elég sok helyre elmegyek, ő meg türelmetlen, mert ő már rég talált volna, meg miért nem jó ez, meg ez, meg ez?

Meg olyan is van, mikor semmit nem találok, akkor mi is potyára megyünk.

Szerintem alapszabálynak kellene lenni: ha a válogatós vásárol, hagyja otthon a türelmetlent. :D

2015. szept. 17. 14:29
 4/11 anonim ***** válasza:

Hát nálunk ue. van csak tök fordítva...

Én pl. elég bizonytalan vagyok ruhavásárlás ügyben, ha ráveszem h eljöjjön velem a barátnőm akkor neki eszébe se jutna h odahoz nekem nadrágot meg ilyenek... ő csak végigrohan aztán menne már. Aztán felb.szom az agyam, hazamegyünk, másnap elmegyek veszek vmit v rámbeszél vmit az eladó mikor érek haza már mondja is a magáét, hogy ez nem áll jól mer túl nagy vagy túl kockás mittomén :D amikor magának választ akkor is ilyen, végigrohan kiválasztja a lehető leg előnytelenebbet aztán jó esetben visszaviszi rossz esetben 2 napig nyavalyog és sose veszi fel.

Szóval hidd el, senki se tökéletes, de végülis, ezek apróságok sztem... úgyh tedd túl magad rajta :D

2015. szept. 17. 14:40
 5/11 anonim ***** válasza:

"farmernadrágot megvenni amúgy sem nagy művészet" - Feltéve, hogy konfekcióméret vagy... Nekem pl. a nadrágvásárlás és a cipővásárlás a két legkritikusabb.

Amúgy meg ő tudja, miben érzi jól magát, ő fogja hordani, nem te. Magának vásároljon, ha téged ennyire zavar, akkor ne menj vele, menjen egyedül. Elég nagy már, nem?

2015. szept. 17. 14:50
 6/11 anonim ***** válasza:
Én a múltkor férfi létemre 2-3 órán keresztül vásároltam farmert, mert az egyiknek ez volt a baja, a másiknak az. Az üzletek összes olyan farmerját felpróbáltam, amit úgy gondoltam, hogy jó lesz, de mindnek volt valami baja, ami miatt nem kellett. Nem csak ti tudtok válogatni, hanem mi is.
2015. szept. 17. 14:58
 7/11 anonim ***** válasza:

Férjem sem egyszerű konfekcióméret. Ha neki vásárolunk, az azt jelenti hogy ő áll a próbafülkébe én meg szaladgálok neki a méretekért. Viszont ha egy nadrág pl jó, akkor vesz 2-t is ugyanabból a méretből.

Ha magamnak veszek valamit akkor egyedül, vagy barátnővel, de néha ő is tud türelmes lenni - sokat fejlődött :)

2015. szept. 17. 15:19
 8/11 anonim ***** válasza:
Apámat szoktam irigyelni, ő nagyon könnyen talál magára bármit. Viszont öcsém, én, anyánk már nem vagyunk ilyen egyszerű eset. Öcsém és én vékonyak vagyunk, de ő magas én meg alacsony, az ő lába nagy, az enyém kicsi, anyánk meg túlsúlyos, alacsony, és széles a lába. Nekem a vádlim erős, a derekam kicsi. Szóval mi küzdünk. Apánk gyorsan tud magának ruhát, cipőt venni, ha neki kell, mi kevésbé, ha nekünk kell valami, apánk csak leül valahova, aztán megvár minket.
2015. szept. 17. 15:47
 9/11 anonim ***** válasza:

Én barátom türelmes, ha olyanra van. :D Beviszek ezer ruhát a próba fülkébe ő leül, játszik telefonon, ha kijövök elmondja, hogy jó vagy sem, és így simán végig ül több órás vásárlást is, pedig ő kb 10 perc alatt össze válogat magának húsz ruhadarabot kb. :D nagyon nyugis, csak ritkán megyek vásárolni mert nem szeretek. :D de mindig ilyen, én csomót beszélek, variálok, hezitálok, ő meg csak ül hallgatja, néha válaszol a kérdésre. :D én szeretek vele menni.

24l 29f

2015. szept. 17. 16:19
 10/11 anonim ***** válasza:
Én imádok a barátommal vásárolni, nagy szerencsém is van. Ő elég válogatós, én meg képes vagyok 3x-4x is visszamenni ugyanabba a boltba azzal a címszóval, hogy 'csak szétnézek még egyszer'.Viszont ő szívesen baktat velem vissza, én meg szívesen hurcolom neki a fülkébe a ruhákat.:)
2015. szept. 17. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!