Egy hónapja zárva vannak a boltok vasárnaponként. Több időt tölt együtt a családod azóta, mint mikor még lehetett vasárnap vásárolni?
Nem
Viszont az alkalmazottaknak kevesebb lett a fizetése.
Meg vannak akik szivesebben lennének a melóhelyen társaságban pénzt keresni mint otthon egyedül.
Hát.. mi se jártunk boltba soha. Bár most épp lakásfelújítás van, és kellett volna apáéknak tapétaragasztó még.. :( Ez eddig nem volt gond. Most igen. Most mást csinálnak, a tapétázást pedig folytatjuk jövő héten.
Szerintem úgy kellett volna, hogy maradjon a vasárnapi nyitva tartás, de csak azok dolgozzanak, akik kimondottan akarnak vasárnap dolgozni, mert vagy kell a pénz, vagy egyedül vannak, és inkább vannak a munkahelyen társaságban, mint otthon egyedül.
Erről lehetett volna nyilatkoztatni a dolgozókat, és így mindenki jól járt volna.
mivel kis településen élünk, ezért a boltok nagy része magánkézben van. nyitva vannak hétvégén is!
sőt, a közeli városban is sok kisbolt nyitva van.
szerintem aki boltba akar menni, az megoldja.
már az alapötlet is hülyeség volt szerintem. ahol a család sok időt tölt együtt, ott tökmindegy az a vasárnapi fél órás bevásárlás.
persze ez elsősorban az alkalmazottak családjáról szólna.
de ők úgy hallottam nem örülnek neki, mivel elesnek a vasárnapi emelt bértől is.
én annak örülök, hogy ilyenkor legalább nem a tesco és a többi multi vagyonát gazdagítjuk, hanem egyszerű magyar emberekét.
Eddig sem jártunk vasárnap boltba.
Aki járt, az meg tanuljon meg előre gondolkodni! Egyébként a környékünkön 2 kisbolt is nyitva van (Nem Budapesten és NEM lakótelepen lakunk!)
Ugyanannyit, csak eddig kb. minden hétvégén beszptuk, mert rittig elfelejtettünk valami hozzávalót megvenni, így tekerhettünk a legközelebbi éjjel-nappaliba.
Ma viszont kiderült, hogy a Batyin lévő spar bizony nyitva, így a probléma megoldva.
8-as
A kenyér is előre fog gondolkodni hogy nem szárad meg másnapra ?
Ezen kívül vissza tért a szombatonkénti őrület mert annyian vásárolnak hogy kígyózik a sor.
Szóval kirugások, fizetés csökkenés, őrület bevásárláskor és természetesen a szombati alkalmazottaknak 3-szor annyit kell dolgozniuk.
Kiváncsi lennék hogy a szombati alkalmazottak családtagjai mit szólnak hogy a szerettük végkimerülésből megy haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!