Egy hónapja zárva vannak a boltok vasárnaponként. Több időt tölt együtt a családod azóta, mint mikor még lehetett vasárnap vásárolni?
Nálunk semmi sem változott, ugyanannyit vagyunk együtt, mint eddig, hiszen a bevásárlást eddig sem vasárnap oldottuk meg.
:)
13
semmilyen tartósítószer nincs benne, én nem zacskós kenyeret veszek
szóval kocsikázzak 20 km-ert egy kenyérért emiatt a hülyeség miatt hogy vasárnap nincsenek nyitva az üzletek, de a kenyéren kívül más is kellhet mint ahogy azt már többen írták
nagyszerű
Nálunk ugyanannyit, mert alapból nemien jártunk vasárnap boltba.
Nálunk a kenyér sem szárad ki egy nap alatt, mi amúgy is sokszor két naponta vettünk kenyeret.
Nem járunk naponta boltba.
Csak a sz.ar kenyér szárad ki egy nap alatt, ami már vagy alapból kicsit szárazan került a pultra, vagy rossz a minősége.
A jó minőségű kenyér azért még nem ehetetlen másnap.
Nálunk régebben sem voltak nyitva vasárnap a boltok, mégis mindenki túlélte, én is felnőttem, nem haltam éhen, nem szenvedtünk hiányt semmiben.
Kenyeret akkor sem, mint ahogy most sem Tesco-ban vettünk, hanem a helyi kenyérboltban.
Az már tényleg fájdalmas, ha valaki nem tud meglenni egy héten egyetlen napot úgy, hogy ne függjön valamelyik áruháztól.
Egyedül azokat sajnálom nagyon, akik esetleg emiatt veszítették el a munkájukat, vagy lett kevesebb a fizetésük. Én helyben nem tudok ilyenről, de a neten több helyen olvasom.
7 helyzetét átérzem.
Én is diákmunkáztam vasárnap de most már ugye nem lehet, ennek következtében a hétköznapokon vállalt 3 napomat kellett 4-re növelni, aminek köszönhetően a hét 5 hétköznapjából 2x tudok aludni, délután, napi 3-4 órát. (A többi napon reggeltől estig van órám, óra után meló, melóból pedig megyek órára.)De végül is ok, az alvás buz1s.
Csókoltatom aki ezt kitalálta.
17-es húzzál már a hülyeségeddel
a civilizációban nem túlélésről van szó, az egy hetes kenyeret is meg tudnád enni hogy ne halj éhen
régen nem volt mobiltelefon sem meg internet sem és anélkül is túlélted
de azért ha most ezeket is le kéne tenned már nem éreznéd olyan jól magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!