Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha együtt mentek a barátotokkal vásárolni akkor ő fizet vagy mindenki a sajátját?
Ha moziba megyünk, akkor egyikünk fizeti a jegyet, a másik pedig megveszi a rágcsálnivalót (popcorn, üdítő, stb).
Boltban általában felváltva fizetünk, egyszer én, máskor ő - általában az fizet, akinél épp több pénz van -, de olyant is gyakran csinálunk, hogy felesben vesszük a dolgokat (az egyikünk fizet, a másik pedig később odaadja a pénz felét). Vagy cserébe ő főzi a vacsorát. :D
Mondjuk mi nagyjából közös kasszán vagyunk, az élelmiszert mindig így vesszük. :)
Ja, és mi 3 és fél éve vagyunk együtt, 2 éve együtt is élünk.
22/L
Nekem a párom szokott fizetni, vagyis ez úgy van, hogy pl ha Tescoba megyünk kajáért-üdítőért, akkor azt mindig ő mondja, hogy menjünk már be, szóval így úgymond "ő hív meg", így ő is fizet mindent. Ha megyünk valahova, ami belépős azt is ő veszi, meg úgy átlagban mindenhol ő fizet mindent nekem is. Benzinbe szoktam csak néha adni neki pénzt, ha eljön értem valahova, akkor azt nem várom el, hogy ő állja, azt kifizetem. Meg ezenkívül mindig meglepem valami aprósággal, hogy ne érezze, hogy csak mindig mindent ő áll. De nincs is ebből probléma, így van megszokva. Ő 3szor annyit keres mint én, ő jobban megteheti.
Én 20/L, ő 28/F és 5 hónapja vagyunk együtt.
Ha magunknak kell mondjuk egy üdítő, vagy valami kevés kaja, akkor mindenki magának fizeti. Ha elmegyünk múzeumba, vagy étterembe, általában ő szokott fizetni; hiába ellenkezek :D De csak azért, mert neki most elég jó fizetése van, én meg munkanélküli vagyok, de amint szerzek fizetést, nem fogom ezt engedni. Egyszer-egyszer meghívhat persze, de bűntudatom van attól, hogy most a közös kiruccanásaink nagy részét ő fizeti. Remélem ez minél hamarabb változni fog.
Amúgy én 21/L vagyok, ő 23/F, kb. másféléve vagyunk együtt, de külön lakunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!