Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ha már régóta együtt vagytok a barátotokkal és már nem kedveskedik nektek annyi meglepetéssel mint rég, és nem randiztok már annyit. Ti mire vágynátok? Mitől lennétek boldogok?
egy új autó (Hello Kittys rózsaszín bogárcsoda), bunda, arany -gyémánt ékszer.
elvinnél vásárolni. ilyesmi:)))
Heló !
Én ugyan nem nő vagyok de értek némileg a hölgyekhez.
Ne aggódj amiatt hogy nem viszed el minden nap moziba vagy nem írsz neki minden nap 28 szerelmes verset!
Hiszen már megszerezted és tök értelmetlen lenne kűzdeni azért amit már egyszer megszereztél. És ha elfogadsz egy jó tanácsot a nőknek nagyon jólesik ha figyelsz rájuk.
Nem várják el ők sem hogy körbeugráld őket,de minden hónapban egyszer-kétszer elviszed vacsorázni vagy beültök egy pizzériába esetleg elviszed moziba már az is sokat jelentene a barátnődnek. Én például tegnap a két éves együttlétünk alkalmából elvittem ebédelni. Ja és még valami vegyél neki néha néha egy jó nagy plüss figurát azért élnek-halnak! :D Remélem tudtam segíteni és ha bármilyen kérdésed lenne nyugodtan írj pirivibe ^^
Hát nekem nincs ilyen gondom. A párom meg szokott lepni minden héten. Pl. csinál origami sárkány nekem, vagy nyuszit, mert azt szeretem. Egy csomó origami figurám van tőle. Már lassan új dobozt kell venni. (az origami virág helyett van, mert nem szeretem ,ha virágot adnak nekem.)
Továbbá el szoktunk menni kirándulni, télen korizni, vagy science centerbe játszani. (Mobilis, Futura, Csodák palotája. Aztán ott vannak pesteni is a múzeumok. Mos épp a labirintusba akarunk elmenni.
Vacsorázni ritkán szoktunk. Úgy félévente 1-2x. Mert drága és az csak egy ebéd.
De aminek legjobban örülök, ha elmegyünk együtt sétálni :) Annál meghittem program számomra nincs. És csak beszélgetünk, meg húzzuk egymást, incselkedünk a másikkal.
23/L
Én sem konkrét programokra, vagy hatalmas értékekre vágynék, nekem az apró figyelmességek sokkal nagyobb értékkel bírnak. Mondjuk az, ha reggel indulok suliba és az asztalon már vár a reggelim, vagy egy-két becsomagolt szendvics, mellette a kedvenc csokim.
Ha este egy hosszú nap után tudja, hogy fáradtan érek haza és egy jó forró habfürdővel vár, főz mellé nekem egy teát és a kádban megbeszélhetjük ki mit csinált aznap.
Jól esik néha csak úgy minden alkalom nélkül kapni egy apróbb ajándékot, egy szál virágot, egy tábla csokit, vagy bármi apróságot, amire csak véletlenül rápillantott a boltban és én jutottam eszébe róla.
Jól esik, ha egynap többször üzenetet ír a párom, csak mert gondolt rám, vagy felhív, mert hiányzott neki a hangom.
Ha program, akkor szép időben sétáljunk egy nagyot, rossz időben nézzünk meg egy filmet, vagy főzzünk együtt vacsorát, süssünk egy sütit, vagy bármi.
Télen a legnagyobb hóviharban menjünk sétálni, hemperegjünk a hóban, mint valami ovisok, hógolyózzunk, korizzunk, építsünk hóembert, menjünk el szánkózni, tudjunk újra gyerekek lenni. A hólapátolást ne egy szükséges rossznak éljük meg, hanem ugyanúgy poénkodjunk el közben... Töltsünk egy napot kettesben wellnesseléssel egy gyógyfürdőben, stb.
Tavasszal és nyáron tollasozzunk, frizbizzünk, sétáljunk nagyokat, strandoljunk, kiránduljunk, stb.
Mozi, vagy vacsora félévente 1-2 alkalommal bőven elég, számomra ennél többször más snasszá, megszokottá válna.
Ha megkérem, hogy jöjjön el velem ezt vagy azt venni, akkor ne húzza a száját, hanem bírja ki azt az egy órát, neki akarok tetszeni és őszintén mondjon véleményt arról, hogy az adott darab hogy áll nekem...
Most hirtelenjében ennyi jutott eszembe. 22/L
Én annak örülnék a legjobban, ha a férjem egyszer azt mondaná: Szívem, készülj el X időre, elviszlek valahová. És elmennénk vacsizni, vagy bárhová kettesben. Nekünk van egy 17 hós kisfiúnk, és szinte ki sem mozdultam a születése óta.
Vagy: egy kis virág valami "eldugott" helyen...
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!