Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy hónapja vagyok együtt a barátommal, és nem kaptam tőle semmit a szülinapomra. Jogosan esik rosszul?
Szóba felköszöntött?
Mikor volt a szülinapod? ( lehet késik vele..)
Nem tudom, hogy a mai fiataloknál mit jelent ez "hogy már egy hónapja együtt vagyunk", de a mi időnkben ez úgy volt, hogy vettünk szülinapra, névnapra, vagy akár csak randira is egy szál, vagy egy csokor virágot.
Nem hiszem, hogy az orrára kellene pirítanod, lelkizned sem érdemes rajta (tudja, hogy szülinapod volt?), de ha mondjuk két hét mulva (vagy amikor lesz) a névnapodra sem kapsz virágot, akkor el kéne gondolkodni rajta, hogy milyen kapcsolat ez.
Egy szál rózsa, az nem drágább mint egy doboz red bull, ha azt megengedheti a kölök magának, akkor egy szál rózsát illene.
Az is lehet egyébként, hogy pár nap mulva fog meglepni virággal. Persze az is lehet, hogy eszébe sem jut ilyesmi... Reménykedjünk...
30+/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!