Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért maradnék együtt feleségemmel, aki egyre jobban elhanyagolja magát és egyre elviselhetetlenebb a természete?
Mert mos, foz, takarit, mosogat.
Minden masra ott a szereto.
- Ki mondta, hogy maradjak együtt vele? Házasságban úgy szokás. Legalábbis úgy tervezi az ember.
- Van gyerek, kettő. Miattuk (is) nem szeretnék válni.
- Nincs B tervemhez senki aktuális. Nem vagyok félrelépő típus.
- Igen szóltam, sokszor. Sokadik lehetőséget adtam már neki.
- Épp az, lassan semmit nem csinál. Nagyon ritkán főz, mosni a gép mos, takarítani én szoktam, mert allergiás. (de már úgy érzem főleg az itthoni munkákra és rám)
- Szép lett volna Vegassba, de még nem jártam ott. 2 év együttélés után vettem el. A legcsodálatosabb éveink voltak! Bombázó volt, csinos, vonzó, szexi, aktív, humoros, kedves, aranyos... Azt az énjét szeretném visszakapni!
- Mit teszek meg? Lényegében mindent. Próbáltam minden területen segíteni neki. Támogattam céljaiban. Másoddiplomát szeretett volna estin. Akkor én vigyáztam a csemetékre. Félbehagyta azt is. :-( Dolgoztam éjjel-nappal, hogy jó anyagi hátteret biztosítsak. Öltözhetett volna, adhatott volna magára, volt miből...de nem tette. Nyaralni vittem a családot, de azt sem értékelte.
Most meló nélkül vagyok, ő dolgozik. Eleinte mindent megcsináltam itthon, de azt sem értékelte... Most pedig azt hisze, ő viseli a nadrágot. De mai napig nem ad magára, sem otthonunkra. :-(
Mi a fene változtatja meg a nőket így???
"Bombázó volt, csinos, vonzó, szexi, aktív, humoros, kedves, aranyos... Azt az énjét szeretném visszakapni! "
Esetleg ezt beszéld meg vele. Ha a kérésedre se változik meg, akkor már semmi se fogja megváltoztatni, őt már nem érdekled annyira h vonzó legyen a szemedben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!