Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért maradnék együtt feleségemmel, aki egyre jobban elhanyagolja magát és egyre elviselhetetlenebb a természete?
Figyelt kérdés
2012. nov. 9. 17:31
11/12 anonim válasza:
Szerintem ijessz rá egy kicsit, költözz el egy időre, de csak úgy, hogy előtte megbeszéled vele hogy mit miért teszel. Ettől vagy átgondolja a dolgokat, vagy nem fogja érdekelni, de legalább tudod majd, hogy mit várhatsz tőle.
12/12 anonim válasza:
Nőként írok, ami nem azt jelenti hogy a feleségedet pártolnám, mert nem ismerem őt, nem tudom miért változott meg, ennek sok oka lehet. Egyre tudok gondolni így első körben, nem lehet, hogy neki is volt egy vágya, egy elképzelése a boldogságról, ami nem teljesült neki? Esetleg nem érezheti úgy hogy épp miattad? Egy biztos, hogy valamiért kifogyott belőle a motiváció. Én csak nőként tudok ebbe belegondolni, és valószínűsítem, hogy ilyesmiről lehet szó. A megoldást a lelkivilágában kellene keresned. A nőknek minden ott van elrejtve. Ha az a gócpont kicsomózásra kerül, minden helyre jöhet. Gondolom nem ez a nagyvilági nő lehet, aki titokban szeretőket tart. A gyerekekre koncentrálhat, a családra, de valami kiveszett belőle. Lehet hogy depresszióval is küzd. El kéne mennie pszichológushoz, vagy kettőtöknek párterápiára, mielőtt valami nagyon csúnya vége lesz ennek az egésznek! Hidd el, tapasztalatból beszélek! Csak mi nem fordultunk időben segítséghez. És meg is lett a baj. AZ AMIT LEÍRTÁL, INTŐ JEL, HOGY VALAMI NAGYON NEM KÓSER A KAPCSOLATOTOKBAN! ÉS HIDD EL MINDEN HELYREHOZHATÓ! BESZÉLJ VELE, ADJ MÉG EGY ESÉLYT NEKI, HOGY MONDJA EL, MIÉRT VISELKEDIK ÍGY. Nálunk a legnagyobb baj az volt, hogy nem kommunikáltunk eleget, és félreértettük egymást. Egy válás csúnya dolog, és a gyerekek szívnák meg a legjobban. Tudok Pesten jó családterapeutát ha érdekel, időben kellene elmennetek hozzá. Komolyan mondom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!