Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 3 éve együtt vagyunk, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

3 éve együtt vagyunk, mit tegyek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
szeretem a lányt,de 18 évesen nagyon megfojtva érzem magam,szeretnék csajozni,többet bulizni és szabadabb lenni,de emellett nagyon szeretem (első barátnőm)..:((( mit tegyek?
2012. nov. 8. 19:12
 1/5 TOMAtm ***** válasza:
válassz.vagy a buli-nőzés-haverok-piálás vagy a csaj.
2012. nov. 8. 19:20
 2/5 anonim válasza:
Szia! El kell döntened hogy melyik fontosabb, ő vagy az hogy még fiatalon kiéld magad. Tudom nagyon nehéz. De előbb utóbb kibukik az ha nem "tombolod" ki magad...
2012. nov. 8. 19:21
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha a lány teher neked, és csajozni szeretnél, akkor nem szereted. Ha szeretnéd, nem vágynál másra, és nem éreznéd magad megfojtva... Ha tényleg sgereted, és csak buli meg kalandok hiányoznak, akkor meg miért nem mentek együtt?
2012. nov. 8. 19:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Lépj tovább, kár ilyen fiatalon így lekötnöd magad, utána megbánod.
2012. nov. 8. 19:57
 5/5 anonim ***** válasza:
teljesen mindegy hogyan döntesz, mind a kettőt megbánod majd egyszer :) de én azt mondom nem leszel így boldog soha, a csalódás és a megbánás pedig az élet része, tehát mondd neki, hogy még nem akarod magad lekötni, és ezt nem csak a saját érdekedben csinálod stb.
2012. nov. 8. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!