Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg annyira gáz ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg annyira gáz ha nem borotválom a hónom alját? 21/F

Figyelt kérdés
Barátnőm hányja mindig a szememre hogy hogy nézek ki, hogy nem borotválom ott le a szőrt, de szerintem ez már kicsit túlzás, ő már a karját is gyantázza. Én reagálom túl a dolgot vagy ez már tényleg nem normális hozzáállás ?
2010. márc. 11. 20:19
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:

Igen, a lényeg, hogy olyan partnert kell találni, akinek úgy tetszel ahogy magadnak is tetszel. Egy ideig lehet alkalmazkodni a másik mániáihoz, de hosszabb távon nagyon fárasztó. és felesleges

Én szeretem a szőrös pasikat, de ha természetesen van kevesebb szőr rajta, akkor is jó. Nekem igazából az visszatetsző, ha több időt tölt a fürdőben mint én. Szeretem a borostát, a szőrös mellkast, és a hónalja olyan ahogy szereti.

31/N

2010. márc. 14. 06:59
 52/54 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj bele, nem véletlenül nő szőrzeted:S És ez egy új, undorító szokás, hogy a férfiak borotváljuk már kb a s*ggüket is... Az oké, hogy a lányok borotválkoznak persze, az tényleg rendben van, mert gáz ha a lány nem borotválkozik, de egy férfi legyen szőrös!!!! Ne kis csupasz kislányok legyenek már a mai férfiakból:S De komolyan... Hová tűnik a férfiasság? Miért tetszenek a lányoknak a kis b*zin kinéző focisták, disco patkányok stb?:S Kopasz láb?:S ahh...

*Gondolom most le leszek szavazva, de ez az én véleményem erről a dologról...* Már így is épp eléggé elvan korcsulva a világ: a lányok udvarolnak a fiúknak, de ne legyen már lány a fiúkból:(

2010. márc. 19. 21:01
 53/54 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó, drága, nem tudom, miért undorító vagy b*zis egy csupasz férfi. Szerinted pl. Vin Diesel b*zis?

És ha egy férfit is zavar a saját szőre? Egy nő meg kifejezetten szereti a sajátját? Éljenek a kedvük, vagy a nemi sztereotípiák szerint?

Egy pasi ne nézzen ki úgy, mint egy ötéves, de egy nő igen?

2010. márc. 19. 22:05
 54/54 anonim ***** válasza:
Nem, vin diesel nem bu*is, csak rajta van azért pár 10 kg izom, kidolgozott...:S De a kis 50 kgos, borotvált kisfiúk?:S Ennyi erővel miért vannak fikázva azok akik nem borotválják a hónaljukat? nem lehet megvetni őket 1átalán.
2010. márc. 19. 23:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!