Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire baj, hogy ha férfiú létemre nem borotválom a hónaljamat? A barátnőmet nem zavarja, de mások mondták.
Te hülye vagy!
Az a férfiasságod!
Mert hogy még a f@rkdanál borotválod vagy igazítod az rendben!
A hónaljat szerintem férfiaknak akkor érdemes, ha nyáron nagyon izzadnak. Esetleg, ha zavarja őket.
Egyébként nem baj, ha nem borotválod. Mások véleményét meg tessék magasról letojni, ha Neked és a barátnődnek is jó!
22/L
Saját döntésed hogy borotválod-e. Ha nem az nem gáz de ha borotválod az se gáz. A TE döntésed hogy érzed magad jobban.
Személy szerint ÉN jobban érzem magam borotvált hónaljjal és barátnőmet se zavarja.
én nemszeretem ha a páromon egy kis ször is van a honalján,mert ha alszunk,mindig ugy sikerül hozzábujni,hogy be a karja alá,és zavarnának a szörszálak,de még a borosta is,és még esztétikusabb is csupaszon
22/L
én jobban szeretem a borotvált hónaljat, de amúgy az a lényeg h te és a barátnődnek hogyan a legjobb.
egyáltalán nem borotválja mindenki, ez nem kötelező dolog. van aki azt tartja gáznak, ha nemborotválja, de olyanisvan akinek az gáz, ha borotválva van. itt nincsen olyan h általános ciki e vagy sem. mindenkinek más a ciki. a lényeg h te jólérezd magad.
Én is szoktam borotválni sztem nincs vele semmi gáz és így nyáron nem is izzadok annyira:D
16F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!