Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire baj, hogy ha férfiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire baj, hogy ha férfiú létemre nem borotválom a hónaljamat? A barátnőmet nem zavarja, de mások mondták.

Figyelt kérdés
2009. júl. 21. 21:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Az én barátom csak akkor borotválja, ha strandra megyünk, illetve nyáron akkor, ha eszébe jut... Azt mondja, így nem izzad annyira, meg hát manapság "elvárás", hogy ha látják mások is akkor csupasz legyen... Hát nem tudom. Szerintem azért férfi egy férfi, mert szőrös.

Tégy úgy, ahogy neked a legmegfelelőbb. Próbáld ki esetleg, hogy egyszer leborotválod, nézd meg milyen érzés úgy, aztán amilyik jobb. De csak azért, mert mások mondják, ne borotváld.

2009. júl. 21. 22:55
 12/15 anonim ***** válasza:

Férfiasság a hónaljkutya? hihihi. Én erős, sűrű szőrrel "megáldott" ff vagyok, de a hónaljam gyantázza a nejem.

Szerintem az ápoltsághoz hozzátartozik...

2009. júl. 21. 23:15
 13/15 anonim ***** válasza:
Szerintem hacsak nem óriási méretű, vagy nagyon izzadsz miatta, akkor nem kell leborotválni. Az én barátom sem teszi, engem soha nem zavart, de ahogy elnéztem más lányokat se (sajnos :P)
2009. júl. 22. 11:59
 14/15 anonim ***** válasza:

a párom se borotválja a honalját,se máshol.egy pasi ugy jó ha szőrös.

22/L

2009. júl. 22. 13:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Én borotválom lent is fent is.Szrintem marhaszéplátvány ha egy pasi hónalja izzad és jó dög büdös.
2009. júl. 22. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!