Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg annyira gáz ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg annyira gáz ha nem borotválom a hónom alját? 21/F

Figyelt kérdés
Barátnőm hányja mindig a szememre hogy hogy nézek ki, hogy nem borotválom ott le a szőrt, de szerintem ez már kicsit túlzás, ő már a karját is gyantázza. Én reagálom túl a dolgot vagy ez már tényleg nem normális hozzáállás ?
2010. márc. 11. 20:19
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
43%

mi lenne a habartnotok sem borotvalna odalent?vagy a labat?vagy lenne az orra alatt is?vagy a hona alatt?

szerintem egy no sem szereti a szoros ferfiakat altalaban.

legalabb ahany not ismerek kozulluk csak vagy ketto szeretne akit nem erdekelne csakhogy kapjanak mar maguknak valakit :))

2010. márc. 11. 20:36
 22/54 anonim ***** válasza:
85%
Mindenki ott borotválkozik ahol akar. Ha te nem akarsz akkor ne tedd. Amúgy meg nem értem hogyan lehet a szőrtől undorodni...férfias. én meg amúgy 16 éves lány vagyok, nem 50....
2010. márc. 11. 20:40
 23/54 A kérdező kommentje:
De a poén az hogy az a nagyon világos szőke hajú, és szőrű vagyok, nem a csubakka, és még ez is akkora baj, szinte kisfiúnak érzem magam a mellkasom tiszta csupasz a hasamon nagyon minimális van, és még a hónóm aljáról is el akarja tüntetni azt a kicsit, még ha nagyon fekete nagyon erős meg nagyon sok lenne, de ezzel a pihével még el lehet élni és el lehet viselni szerintem.
2010. márc. 11. 20:47
 24/54 anonim ***** válasza:
68%
Nekem nem tetszenek a szőrös hónaljú férfiak. Sokkal kevésbé bűzlesz is ,ha megszabadulsz a szőrtől.Szíved joga,hogy ne borotváld, de ha már a párod így utalt rá talán megtehetnéd érte.
2010. márc. 11. 20:49
 25/54 anonim ***** válasza:
Hát szerintem is gusztustalan ha egy pasi csupasz.Ettől függetlenül az én párom is borotválja a hónalját és a nemiszervét.azért ez a kettő szerintem totál belefér meg esztétikusabb is.viszont ha a hónalját nem borotválná azzal se lenne semmi gondom
2010. márc. 11. 20:57
 26/54 anonim ***** válasza:
22%
Na már 3 db 82%-os van.
2010. márc. 11. 20:59
 27/54 anonim ***** válasza:
78%

szerintem azt csinálsz amit akarsz:D

nekem mindenhogy tetszik a barátom, szőrös hónaljjal is meg borotválttal is. csak a lábadat ne borotváld le, mert az már kicsit gáz sztem.

16/L

2010. márc. 11. 21:11
 28/54 anonim ***** válasza:
78%
A férfi nagy, szőrös, erős. Miért lett ilyen kitekert a világ mostanra? Elérte az emberiség azt, hogy a normális lett az "abnormális" és ha valaki nem követi a "divatot" le kell nézni és hasonlók. Én csak az arcomat borotválom és szeretem ha van rajtam szőr, nem divatozok én normálisnak érzem így magam, emiatt páran "abnormálisnak" néznek gondolom de akkor is ez a természetes a normális nem az hogy mindenütt csupasz... 21/f
2010. márc. 11. 21:29
 29/54 anonim ***** válasza:
76%
A nőknél persze az a normális mi?Itt sírtok, ha van rajtuk egy kis szőr. Nem csak maguknak szőrtelenítenek ők sem.Ha csak ezt kérte megteheted.
2010. márc. 11. 21:33
 30/54 anonim ***** válasza:
100%
A 21:29-essel teljesen egyetértek. 21/N
2010. márc. 11. 21:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!