Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg annyira gáz ha nem borotválom a hónom alját? 21/F
igen a szőr részben a védelem miatt borít minket...de azért lássuk be nem túl guszta amikor pl intim részeg megragadnak a szőrben a különböző nedvek, baktériumok is könnyebben...
engem személy szerint kirázna a hideg, ha egy szőrös mellkast kéne csókolgatnom...
A jövőben az intézményekben (értsed óvodákban) tudatosan kerüljék a nemi sztereotípiák erősítését.
Kezd beérni a dolog.
80% tegnapelőtt 23:16
Én felvarrom a gombot :)
Gyerekek, miket nem össze hordtok! És üdvözök minden nőt aki e fórumon azon érvelt hogy a férfi legyen már férfi és ne egy meztelen csiga!
De hogy a szőrtelenítő lánykáknak is kedvezzek, én lent a kis csávót nem borotválom! hanem nyírom géppel! Hogy miért szőrtelenítek? Mert jobb érzés. De a barátnőm se panaszkodott. Tetszett neki. A másik a hónalj, azt szintén nyírom! és nem borotválom. A dzsungelt nem szeretem.
DE! Mindennek van egy oka. Én dús fekete szőrzetű férfi vagyok akinek az egész mellkasát dús szőrzet fedi. Ami számomra pozitív hogy e mértékű szőrzet mellett a hátam nem szőrös. Ami már gáz lenne. Pedig van akivel elbán a természet és ellátja ott is szőrrel.
A lényeg. Én 32 éves vagyok (gyengébbek kedvéért férfi) és eddig egy nő vagy lány se panaszkodott a dús mellkasi szőrre vagy mert a lábam szőrös, de az igazságot se akarom elhallgatni, hogy tetszett nekik hogy lent a kiscsávót rendszeresen körbenyírom.
A másik fontos dolog hogy az olyan férfi aki meztelencsiga, nem fog olyat érzeni mint amit én. Mert bizony egy nő igen csak be tud gerjedni a szőrös mellkastól!!! De még mennyire! Aki látott már nőt közületek igazán gerjedni az tudja mire gondolok!
Nekem nem kell csupasz szőrtelen test! Lehet vannak olyan nők akik nem szeretik a szőrös férfiakat, nekik marad a csiga biga.
De ahogy előttem írták páran, akik közül több lány volt, ez külön élvezet :) És ezen úton üdvözök minden egészséges nőt aki szereti a férfit olyannak amilyen és nem borotválni akarja! vagyis nem azzal foglalatoskodik hogy megváltoztassa mint a saját Barbi babáját napi 25 alkalommal!!
Nem értem, miért kell egyik tábornak lenéznie a másikat.
Nekem konkrétan szőrfóbiám van. Saját magamon sem tűröm meg, a hajam és a szemöldököm az összes szőröm. Nem fésülködök, a hajcsomóktól öklendezek, a hajszálamat undorodva porszívózom fel. És ezt az undort mind magam iránt érzem. Más szőre meg kiakaszt, a nyár nekem maga a pokol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!