Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg annyira gáz ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg annyira gáz ha nem borotválom a hónom alját? 21/F

Figyelt kérdés
Barátnőm hányja mindig a szememre hogy hogy nézek ki, hogy nem borotválom ott le a szőrt, de szerintem ez már kicsit túlzás, ő már a karját is gyantázza. Én reagálom túl a dolgot vagy ez már tényleg nem normális hozzáállás ?
2010. márc. 11. 20:19
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
100%
hát szerintem a hónaljadról levághatod a szőrt meg persze lentről is az már megszokott dolog a férfiaknál is. De a mellkasom, lábam, kezem nem borotválom szerintem az már túlzás, és szerencsére nem is vagyok túl szőrös fajta :). Borotváld le a hónaljad, ha evel is örömöt szerzel a csajodnak annyit megér.:D
2010. márc. 13. 22:14
 42/54 anonim ***** válasza:
51%
miért lenne teljes mértékben divat? férfi nem érezheti úgy jól magát ha nem borítja mindenhol szőr?
2010. márc. 13. 22:22
 43/54 anonim ***** válasza:
66%
igen gáz!!!! borotválkozz!!! higiénikusabb szebb kevésbé büdös..... és ne csaka hónljadat hanem lent is.....
2010. márc. 13. 22:26
 44/54 anonim ***** válasza:
68%
nem hinném h CSAK divat lenne...hónaljon sztem természetes ha férfi is szőrtelenít...meg intim részen...nem értem miért lenne divat, ha valaki úgy jobban érzi magát. magánügy, attól még nem kell leb.zizni...aztán már tényleg túlzás, ha lábon, karon...de mindenki saját maga dönti el. attól még ha egy férfi csupasz nem feltétlenül búza. egy szőrös férfi is ugyanúgy lehet meleg, nem értem miért kell ennyire elítélni.
2010. márc. 13. 22:26
 45/54 anonim ***** válasza:
51%

igen a szőr részben a védelem miatt borít minket...de azért lássuk be nem túl guszta amikor pl intim részeg megragadnak a szőrben a különböző nedvek, baktériumok is könnyebben...

engem személy szerint kirázna a hideg, ha egy szőrös mellkast kéne csókolgatnom...

2010. márc. 13. 22:30
 46/54 anonim ***** válasza:
*részen
2010. márc. 13. 22:30
 47/54 anonim ***** válasza:
67%
Hidd el nekem, hogy a baktériumok sokkal hamarabb megtapadnak egy bepállott bőrfelületen, mint a szőrszálakon. Sőt sokkal hamarabb. Rengeteg nőgyógyászati és férfiak esetében bőrgyógyászati probléma származik ebből, nem is gondolnátok mennyi. Ezért van ennyi gombás fertőzés többek között.
2010. márc. 13. 22:34
 48/54 anonim ***** válasza:

A jövőben az intézményekben (értsed óvodákban) tudatosan kerüljék a nemi sztereotípiák erősítését.

Kezd beérni a dolog.

2010. márc. 13. 22:45
 49/54 anonim ***** válasza:

80% tegnapelőtt 23:16

Én felvarrom a gombot :)

Gyerekek, miket nem össze hordtok! És üdvözök minden nőt aki e fórumon azon érvelt hogy a férfi legyen már férfi és ne egy meztelen csiga!

De hogy a szőrtelenítő lánykáknak is kedvezzek, én lent a kis csávót nem borotválom! hanem nyírom géppel! Hogy miért szőrtelenítek? Mert jobb érzés. De a barátnőm se panaszkodott. Tetszett neki. A másik a hónalj, azt szintén nyírom! és nem borotválom. A dzsungelt nem szeretem.

DE! Mindennek van egy oka. Én dús fekete szőrzetű férfi vagyok akinek az egész mellkasát dús szőrzet fedi. Ami számomra pozitív hogy e mértékű szőrzet mellett a hátam nem szőrös. Ami már gáz lenne. Pedig van akivel elbán a természet és ellátja ott is szőrrel.

A lényeg. Én 32 éves vagyok (gyengébbek kedvéért férfi) és eddig egy nő vagy lány se panaszkodott a dús mellkasi szőrre vagy mert a lábam szőrös, de az igazságot se akarom elhallgatni, hogy tetszett nekik hogy lent a kiscsávót rendszeresen körbenyírom.

A másik fontos dolog hogy az olyan férfi aki meztelencsiga, nem fog olyat érzeni mint amit én. Mert bizony egy nő igen csak be tud gerjedni a szőrös mellkastól!!! De még mennyire! Aki látott már nőt közületek igazán gerjedni az tudja mire gondolok!

Nekem nem kell csupasz szőrtelen test! Lehet vannak olyan nők akik nem szeretik a szőrös férfiakat, nekik marad a csiga biga.

De ahogy előttem írták páran, akik közül több lány volt, ez külön élvezet :) És ezen úton üdvözök minden egészséges nőt aki szereti a férfit olyannak amilyen és nem borotválni akarja! vagyis nem azzal foglalatoskodik hogy megváltoztassa mint a saját Barbi babáját napi 25 alkalommal!!

2010. márc. 13. 22:45
 50/54 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért kell egyik tábornak lenéznie a másikat.

Nekem konkrétan szőrfóbiám van. Saját magamon sem tűröm meg, a hajam és a szemöldököm az összes szőröm. Nem fésülködök, a hajcsomóktól öklendezek, a hajszálamat undorodva porszívózom fel. És ezt az undort mind magam iránt érzem. Más szőre meg kiakaszt, a nyár nekem maga a pokol.

2010. márc. 13. 23:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!