Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az nagyon gáz hogyha csak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az nagyon gáz hogyha csak az arcomat borotválom?

Figyelt kérdés
Nem vagyok egy túl szőrös jellem, nincs dzsumbuj se a hónom alatt se a péniszem körül, csak szolid világos gyenge szőrzet, mivel szőke vagyok nem erős a szőrzetem. Csajoknak ez mennyire jön vagy nem jön be ? Gáz ez ?
2009. okt. 16. 12:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

oltári "gáz"...

én a haját is leborotválnám az összes pucércsigának, úgy az igazi

2009. okt. 16. 12:48
 2/13 anonim ***** válasza:
28%
Én rendbentartom mindet. Higénikusabb.
2009. okt. 16. 12:49
 3/13 anonim ***** válasza:
95%

A "gáz" inkább az, hogy ilyeneken gondolkodsz. :)

Miért lenne gáz? Egyáltalán miért foglalkozol ilyennel?

Majd ha lesz egy barátnőd, aki csupaszon szereti, vagy rendezettebben, akkor majd szól, Te meg eleget teszel kérésének. Ilyen egyszerű az egész. Amúgy meg azt csinálsz magaddal amit akarsz. Ha Téged zavar a dolog, akkor old meg, ha nem, akkor minek ezzel foglalkozni?

Egy csaj nem ilyenek alapján fog megítélni. Feltéve, hogy egy agyilag okés nőt fogsz ki. :P

2009. okt. 16. 12:51
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
a férfiak nem borotválkoznak nyaktól lefelé. sőt, az elvetemültebbek még ott sem. ez nem gáz, ez a normális. :)
2009. okt. 16. 14:05
 5/13 anonim ***** válasza:

Csatlakozom az előttem szólókhoz...Szerintem mondjuk kifejezetten gusztustalan a szőrtelen pasi... olyan mint egy 5éves...

De én a szakállat is imádom:)

L/18

2009. okt. 16. 21:42
 6/13 papagenou ***** válasza:
nos.. ami azt illeti én az elvetemültebbek közé tartozom, sehol nem borotválkozom, s én nem vagyok túl gyenge szőrű. s tudod mit? van aki kifejezetten szereti, élvezi ha beletúrhat a szakállba:D a többi meg úgyse látszik ruhátol, szoval egyáltalán nem kellene törődnöd ezzel.
2009. okt. 19. 19:37
 7/13 anonim ***** válasza:
Miért, lány vagy? Mert akkor igen. Amúgy nem.
2009. okt. 19. 20:32
 8/13 anonim ***** válasza:

kedves előző! olvass figyelmesebben, a kérdésből idézek:

"se a hónom alatt se a péniszem körül, "

szerintem ez választ ad :)

2009. okt. 19. 21:26
 9/13 anonim ***** válasza:
Értem én. Csak rá akartam mutatni, hogy a férfiaknál ez nem probléma :)
2009. okt. 19. 21:29
 10/13 anonim ***** válasza:

ha szőke a szőröd akkor minek leszedni?

A csajoknak kell szőrtelennek lenni nem a pasiknak

De azért remélem nem ilyen 5 centi hosszúságú szőrök ezek hanem rövidek xD:D

2009. okt. 19. 21:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!