Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg annyira gáz ha nem borotválom a hónom alját? 21/F
Szia!
Én is a 21:29-el értek egyet!
Én úgy szeretem a férfiakat ha szőrösek. Szőrös mellkas, láb, hónalj, kéz minden...
Szerintem a csupasz (mindenhol borotvált) férfi búzás.
Nem értem ezt a mai divatbúzás világot....
Szóval ennyit erről....
24F
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 20:27
ÁÁÁÁ, imádom ezeket az IQ-Fightereket... Tegnap ettem sültkrumplit, és marha okos gyerek lettél te is, vagy mivan?:D
Hogy lenne már higiénikusabb??? Biztos a természet azért intézte így, hogy ott szőr nő, mert ki akart b@szni mindenkivel az ég egy adta világon!!! Az állatoknak is fix, hogy csak kényelmi szempontból nőtt a szőre! Az almának is csak azért van héja, mert miért ne lenne, nemigaz???
hat az en parom sehol se borotvalja magat. es ez igy szerintem tokeletes. el se tudnam kepzelni csupasz labbal. Fujjj
Az arcat borotvalja es az boven eleg. :D
A honajavval meg nincs gond, ha nincs nagy dzsungeled akk minek?
de az a leggyusztustalanabb ha egy fiunak mar a laban sincs szor. undorito....
vagyis en ezen a velemenyen vagyok
15L es a pasim 19F
túlzás a hónalj?? én elvárom a barátomtól h ott és "lent" szőrtelenítsen. szerintem egyáltalán nem túlzás...higénikusabb.
az h ő hol szőrtelenít, az ő dolga...jobban örülnél ha szőrös lenne mindenhol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!