Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én vagyok a hülye? Megmondhatom ilyen esetben, hogy kivel barátkozhat, ugye? 20/L

Figyelt kérdés
Kiderült, hogy a barátom nem éppen ismerősi kapcsolatban áll egy nőcivel. Persze az elején tagadott, de mikor a lakásán kávézgattak, beszélgettek, egyértelmű volt. Az ismerőseink is megerősítettek benne, hogy ez fura barátság, nem tetszik nekik se. Mondtam neki, hogy fejezze be, ne beszéljen többet vele. Azt vâlaszolta, hogy rendben, le mikor "rajtakaptam" őket leszörnyedt. Kiosztottam elég szépen. Erre nemrég kiderült, hogy beszélt vele, találkoztak is. Azt hittem felrobbanok. Még nem tudja, hogy tudom, de nem sokáig bírom magamba tartani. Mi a sz-rnak nem képes végleg lezárni ezt? Minek akar jóban lenni vele? Tudom jól, hogy bejön neki, azért spanol vele és pont ezért úgy érzem felrobbanok!!! Legszívesebben felrúgnám a nőt is. De ugye a barátom kereste őt.. Mondjuk válaszolni nem kellett volna neki, tudja, hogy kapcsolata van. Sunyiban a hátam mögött csinálja, miért??? Olyan nagy dolgot kértem??? Jól megvagyunk, nem értem....
2015. aug. 30. 09:24
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nézd, szerintem hagyd ott.

Mindkettőtök érdekében.

Ugyanis ha féltékenykedsz, az azt jelenti, hogy nem bízol kettőtökben: se benne, se önmagadban.

Ha okod van rá, akkor azért, ha nincs... akkó' meg minek rágod az idegeit?

Én pölö atombiztos vagyok benne, hogy nem csalnám a párom, ergo ha MÉGIS ilyenekkel jönne, mint te, hááát.... akkor biza repülne.

2015. szept. 1. 11:49
 22/22 anonim ***** válasza:
14: tényleg lehet, hogy veled vagy veled is van a hiba. Ha mindenképp házasodni akarsz, mert azt ugye te írod, hogy mindenképp, akkor tenned is kell valamit. Hogy sikerre vezet-e vagy nem, azt nem tudom. De ha a barátod ezeket hiányolja az smsben, akkor bizony könnyen lehet, hogy tényleg ezek hiányoznak neki. Azt hiszed viccelődik? Vegyétek egymást komolyabban.
2015. szept. 1. 11:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!