Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Két hónap után megmondhatom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két hónap után megmondhatom egy lánynak, h nem fogok rá várni örökké?

Figyelt kérdés
2 hónapja ismerjük egymást és minden nap beszélünk szinte egész nap.
2012. júl. 4. 18:04
1 2
 1/14 okoska31 ***** válasza:

no de mire nem fogsz várni?

az első randira, az első csókra, az első szexre?

tudom, az a válasz, hogy "igen"...

2012. júl. 4. 18:05
 2/14 anonim ***** válasza:
Fél perc ismeretség után is megmondhatod.
2012. júl. 4. 18:09
 3/14 anonim ***** válasza:

Hat nem tudom mi jobb? Varni valakire egy fel evet pl, s aztan tudod, h lesz egy normalis kapcsolatot, vagy keresni egy olyat, aki egybol osszefekszik veled, de magasrol leszar amugy es egyedul maradsz?

Gondolkozz mielott jartatod a szad

2012. júl. 4. 18:11
 4/14 A kérdező kommentje:
16-17 évesen nem hiszem, h megéri egy lányra fél évet várni, sőt..
2012. júl. 4. 18:33
 5/14 anonim ***** válasza:

Ha normális vagy, és egy kis romantika is szorult beléd, megéri bármeddig várni!!!

Végre egy normális lány, aki várat egy kicsit, nem dobja oda magát egyből, mint a többi fiatal kis ri..nc

Becsüld meg!

2012. júl. 4. 18:45
 6/14 anonim ***** válasza:

szia!

7 hónapot vártam a barátomra. 2 hónapja vagyunk együtt és remek minden. Szerintem megéri várni, de csak akkor ha látod ő másképp viszonyul hozzád. Szal nem csak barátként.

2012. júl. 4. 18:51
 7/14 A kérdező kommentje:
de olyan rossz bizonytalansagba meg homalyba elni :(
2012. júl. 4. 18:52
 8/14 anonim ***** válasza:
De mire kell várni? Arra , hogy eldöntse akar-e veled járni vagy már jártok és a szexre vársz?
2012. júl. 4. 19:01
 9/14 anonim ***** válasza:

Sajnos tudom. És azt is, hogy amit most írok abszolút nem fog megnyugtatni, de néha még most is bizonytalanságban vagyok.

Ha tényleg úgy látod, hogy a lány csak barátként tekint rád, akkor próbáld meg hagyni. Vagy hozd föl a járós témát egészen finoman. Mondjuk vidd el magaddal valahova, de teljesen váratlanul csald el és csókold meg. De persze ne hirtelen, hanem először öleld magadhoz (ha hagyja) várj egy kicsit. Támaszd neki a homlokod az övének, nézz mélyen a szemébe, megint várj, hogy mi lesz a reakciója, újra öleld meg, adj az arcára egy puszit, majd finoman a kezeddel simíts végig az arcán és húzd oda a tiedéhez. Ha hagyja nyert ügy. (vagy nem minden esetben.. az enyémben nem éppen volt az.. inkább csak 60%-os esély :P)

16/L

2012. júl. 4. 19:01
 10/14 anonim ***** válasza:

Ja és engem a srác csókolt meg.. szóval nem is az hogy én őt!

16/L

2012. júl. 4. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!