Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek én vagyok a hülye? Megmondhatom ilyen esetben, hogy kivel barátkozhat, ugye? 20/L

Figyelt kérdés
Kiderült, hogy a barátom nem éppen ismerősi kapcsolatban áll egy nőcivel. Persze az elején tagadott, de mikor a lakásán kávézgattak, beszélgettek, egyértelmű volt. Az ismerőseink is megerősítettek benne, hogy ez fura barátság, nem tetszik nekik se. Mondtam neki, hogy fejezze be, ne beszéljen többet vele. Azt vâlaszolta, hogy rendben, le mikor "rajtakaptam" őket leszörnyedt. Kiosztottam elég szépen. Erre nemrég kiderült, hogy beszélt vele, találkoztak is. Azt hittem felrobbanok. Még nem tudja, hogy tudom, de nem sokáig bírom magamba tartani. Mi a sz-rnak nem képes végleg lezárni ezt? Minek akar jóban lenni vele? Tudom jól, hogy bejön neki, azért spanol vele és pont ezért úgy érzem felrobbanok!!! Legszívesebben felrúgnám a nőt is. De ugye a barátom kereste őt.. Mondjuk válaszolni nem kellett volna neki, tudja, hogy kapcsolata van. Sunyiban a hátam mögött csinálja, miért??? Olyan nagy dolgot kértem??? Jól megvagyunk, nem értem....
2015. aug. 30. 09:24
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ebben csak az a rossz, hogy tagadta a dolgokat. Én nem tagadtam volna, hogy van lány haverom/barátom is.

Benne kell bíznod igazából.

Ha meg nem bízol benne, minek vagy vele?

EGyébként én ilyen "kiosztás" közben leordítottalak volna, hogy mit képzelsz magadról? Nem az anyja vagy és ő nem gyerek. Szóval ez a kapcsolat semmiképp se normális. Nem hinném, hogy sok jövőtök van...

2015. aug. 30. 10:41
 12/22 A kérdező kommentje:
Hogy szállnék ki, mikor együtt tervezzük a jövőnket??? Házasság stb. Vannak hiányosságok, egy 5 éves kapcsolatban előfordul, de még nem kell temetni a kapcsolatot. Fontosak vagyunk egymásnak.
2015. aug. 30. 11:33
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Te jelenleg olyasvalakivel tervezed a jövőd, aki csak a saját fejedben él. Van egy elképzelésed arról, hogy milyennek kellene lenni a barátodnak ahhoz, hogy boldog legyél vele. Észre kellene venned, hogy nem olyan...

Azt kellene eldöntened, hogy a valódi (!) énjével (aki nem azonos a fejedben élővel) képes lennél-e együtt élni. Ne abból indulj ki, hogy majd megváltoztatod, és akkor olyan lesz, amilyennek szeretnéd.

2015. aug. 30. 11:40
 14/22 anonim ***** válasza:
Ha házasságot tervezel, akkor nagyon sürgősen nagyon látványosan mutasd ki neki, hogy megérted a legkülönfélébb helyzetekben mikor más nem és olyan nagyra értékeled amennyire más nem.
2015. aug. 30. 11:42
 15/22 A kérdező kommentje:

Épp most beszélgetek a haverjával, aki nekem is barátom. Szerinte végleg soha nem fogja felszámolni ezt a "kapcsolatot" a nővel.

Ilyen egyszerű lenne a megoldás? Értékeljem és minden jó lesz?

2015. aug. 30. 11:49
 16/22 anonim ***** válasza:
84%
Egy ilyen sms után mit nem lehet érteni? Feketén-fehéren ott van minden, ennek már annyi, nem lesz esküvő, jobb ha elhiszed...
2015. aug. 30. 12:50
 17/22 BulmaSwan ***** válasza:
80%
Nincs értelme ennek a kapcsolatnak. Ha a másik nő kell neki akkor csak te tervezed a "jövőtöket", neki más az elképzelése erről. Nem értem, hogy írhatsz ezek után ilyet. Miért nem hagytad el egyből, amint kiderült, hogy mással találkozgat aki még be is jön neki?
2015. aug. 30. 14:26
 18/22 A kérdező kommentje:
Mert nem találkozgatott vele már egy ideje. Illetve nemrég tudtam meg a részleteket. Viszont tényleg egy rossz szavam sem lehet rá, ezt leszámítva remek ember, bármikor számíthatok rá.
2015. aug. 30. 14:56
 19/22 anonim ***** válasza:

Egyet kérdeznék tőle: ha baja van, nem tudja közölni a másik szemébe?

Ha ilyet olvasnék a telefonjában, akárhol!!?? Hát nincs több kérdés!

2015. aug. 31. 21:59
 20/22 anonim ***** válasza:
anyám, én fele ennyi hülyeséget nem csináltam mint ez a srác, és kidobtak. Leszel a feleségem te lány? :D
2015. aug. 31. 23:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!