Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondhatom a barátnőmnek?
Ha nem lehetsz őszinte a párkapcsolatodban, akkor ott elég nagy gáz van. Mondd meg neki, hogy elég szűk körű buli lesz, és a nővére valószínűleg nem érezné jól magát idegenek között, és te pedig szeretnéd, ha ti ketten egymással foglalkoznátok. Ha nem érti meg, akkor valami baj van a fejében. Nekem van két húgom, soha nem jutna eszembe az ő bulijaikra eljárni, ha nekem nem lenne valami közelebbi közöm a szervezőkhöz... Minek akar egyáltalán menni a nővére? Beszéljétek ezt meg mindenképpen, de próbáld meg nem megbántani a barátnődet közben.
19L
Nőknél ilyen téren nem fogsz tudni jól dönteni, mert így vagy úgy, de megszívod :).
Mindenesetre egy este tolerálásából jöhetsz ki szerintem a legjobban. Aztán a jövőben vagy előre kikötöd a csajodnak, hogy csak vele szeretnél lenni. Nem a nővérével van a gondod, hanem, mert csak vele akarsz lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!