Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha egy 26 éves nőnek az egyetlen célja, hogy családot alapítson?
Családot szerintem nem "célból" kell alapítani, hanem szerelemből.
Csuda jó dolog tud lenni, de "egyetlen cél"- ként... hát vékony.
Szerintem egyáltalán nem baj ha így gondolkodsz.Én is 26 voltam amikor nagyon rá voltam kattanva a baba témára.A volt vőlegényem csúnyán átvert hogy majd ekkor,majd akkor.Hitegetett amit megelégeltem.Aztán 28 évesen eljött az életembe a nagy szerelem,fél év után összeházasodtunk és egy gyönyörű 1 éves kisfiú szülei vagyunk.Most 30 éves vagyok...egy időben csak az anyaság volt az egyetlen célom.Így hogy beteljesült az álmom sorra jönnek egyéb célok pl. kézművesség.Úgyhogy nyugi kérdező.Szerintem nincs veled gond.Ha van aktuális párod és lesz gyermeketek akkor utána a "csak családalapítás" elsődleges cél ki fog bővülni egyéb dolgokkal.Nálam legalábbis így alakult és nagyon boldog vagyok.Nem cserélném el az életemet senki máséra.
Most le lehet pontozni.Birom hogy az ilyen témákra mindig ugranak azok akiknek nincs gyerekük és meg akarják magyarázni hogy az a normális hogy karrier van.Több dolog van az életben,de szerintem egy 26 éves nőnél teljesen normális hogy családot szeretne alapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!