Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baj, ha egy 26 éves nőnek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj, ha egy 26 éves nőnek az egyetlen célja, hogy családot alapítson?

Figyelt kérdés

2015. aug. 25. 20:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%
Igen. Ha nincs szakmája, szakmái, és pl. a párja elhagyja, vagy ne adj isten történik vele egy betegség, baleset, meghal, akkor mihez kezd? Egyedfül is képes lesz ellátni, eltartani a családot? A másik, hogy szerintem a férfiaknak is több kell egy nőben, minthogy csak anya legyen, ez töltse ki minden gondolatát.
2015. aug. 25. 20:28
 12/16 anonim ***** válasza:
28%
26 évesen szerintem egyáltalán nem baj, ha ez kapja a legmagasabb prioritást, elvégre az óra bizony ketyeg.
2015. aug. 25. 20:36
 13/16 anonim ***** válasza:
79%
Ismerek ilyen nőt. A férje gyakorlatilag könyörög neki, hogy legyen már valami célja az életben, mert csak sorra szüli a gyerekeket (mert a gyerekek ugye nőnek, a nagyobbak már nem elégítik ki az anyai ösztönöket). A nőnek se munkája, se hobbija, ő "csak" anya. A férj meg tépi a haját, hogy semmiben nem partner a felesége. (Tudtommal csalta is egy időben, egy olyan nővel, aki szellemi partner is volt, nem csak egy szerepre volt képes.)
2015. aug. 25. 21:43
 14/16 anonim ***** válasza:
89%

Családot szerintem nem "célból" kell alapítani, hanem szerelemből.

Csuda jó dolog tud lenni, de "egyetlen cél"- ként... hát vékony.

2015. aug. 25. 23:58
 15/16 anonim ***** válasza:
86%
21:43 és ki csinál neki annyi gyereket egymás után? Ha a férj tépi a haját akkor miért nem húz gumit vagy valami??
2015. aug. 26. 01:35
 16/16 anonim ***** válasza:
40%

Szerintem egyáltalán nem baj ha így gondolkodsz.Én is 26 voltam amikor nagyon rá voltam kattanva a baba témára.A volt vőlegényem csúnyán átvert hogy majd ekkor,majd akkor.Hitegetett amit megelégeltem.Aztán 28 évesen eljött az életembe a nagy szerelem,fél év után összeházasodtunk és egy gyönyörű 1 éves kisfiú szülei vagyunk.Most 30 éves vagyok...egy időben csak az anyaság volt az egyetlen célom.Így hogy beteljesült az álmom sorra jönnek egyéb célok pl. kézművesség.Úgyhogy nyugi kérdező.Szerintem nincs veled gond.Ha van aktuális párod és lesz gyermeketek akkor utána a "csak családalapítás" elsődleges cél ki fog bővülni egyéb dolgokkal.Nálam legalábbis így alakult és nagyon boldog vagyok.Nem cserélném el az életemet senki máséra.

Most le lehet pontozni.Birom hogy az ilyen témákra mindig ugranak azok akiknek nincs gyerekük és meg akarják magyarázni hogy az a normális hogy karrier van.Több dolog van az életben,de szerintem egy 26 éves nőnél teljesen normális hogy családot szeretne alapítani.

2015. szept. 4. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!