Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan alapítson családot az ember, ha nem találkozik a szerelemmel?
Valóban szarkasztikusan fogalmaztam meg a kérdést, de ez nem jelenti azt, hogy ilyen lennék. Szóval a kérdésre válaszoljatok, ha tudtok, ne engem próbáljatok tévesen minősítgetni. Létezik olyan házasság, ahol csak az egyik fél szerelmes.
Átrakatni se kellett volna a család kategóriából. Ez a kérdés a családról szól, nem a szerelemről, és attól tartok, hogy itt értelmes választ már nem fogok kapni...
07:43: valakinek tökéletes lennék, valakinek nem.
07:59: pillanatnyilag nem dúskálok, de gondoltam, hogy szerelem híján megcélzom ezt a szintet. Ha van ilyen.
En nem teljesen ertem a kerdest, lehet, hogy egy kicsit lassu vagyok.
Az a kerdes, hogy csaladalapitasnal erdemes-e egy (szamunkra) szep es okos not valasztani, meg akkor is, ha nem vagyunk igazan szerelmesek?
Nyilvan igen a valasz, valoszinuleg kevesen lennenek, akik szandekosan inkabb a "szep es okos" ellenkezojet valasztanak, jelentsen az barmit is szamukra.
Viszont ha megismerkedsz egy (szamodra) szep es okos novel, aki megfog annyira, hogy akar csaladot is alapitanal vele, akkor abba bele is tudsz szeretni, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!