Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 22 éves fiú/férfi tényleg vágyhat arra, hogy pár év múlva családot alapítson?
én igen 23
aki nem akar ygerekeket az minek él?
ez az élet egyetlen értelme.
Én ugyan nem, sőt házasodni sem nagyon akarok, legalábbis 30 éves korom előtt 100%, hogy nem, de lehet utána sem.
23/F
20 éves vagyok, és én szeretnék majdan családot alapítani. Nagy kár, hogy a szebbik nem ilyennemű törekvéseimet nemigazán támogatja, pedig jó apa lennék... Nincs ebben semmi külső kényszer, ha belegondolsz, az életed értelme (mindegy, hogy hogyan fogalmazzuk meg), a "fajfenntartás, egyedfenntartás". Mit ér, ha milliomosan egyedül tengeted öreg napjaid, ha nincs senkid? Persze nagyon sok olyan van, akinek nem adatik meg a gyerek, mert szervi, vagy egyéb problémájuk van. Emiatt elég sokan kevesebbnek érzik magukat. Persze az is hasznos, ha a pénzével, ami van, az ember másoknak segít, árvákat fogad örökbe, de a legjobb érzés, ha az ember megdolgozik azért, hogy megadhasson mindent a családjának.
Én pont emiatt sokat tanulok, hogy, ha arra kerül a sor, megfelelő pozícióban lehessek, hogy biztosítani tudjam a családom anyagi hátterét. Sajnos emiatt nemigen jut időm társat keresni, de egyszer majd hátha találok egyet...
Hát figy ha ő azt mondja, hogy 5 év múlva gyereket szeretne, mi benne a kivetni való? Én speciel kb 28 éves koromra családot akarok. És akkor már bőven jöhetnek a gyerekek is... Nem tudom manapság miért ennek az ellenkezője a divat... a kiélni magam, a szünetet tartunk, és a minél több mindent akar tapasztalni... -tól tele a t*köm...
20F
Köszönöm a válaszokat!
Nem találok kivetni valót abban, hogy 5 év múlva gyereket akar. Nincs ebben semmi rossz. Csak tudom, hogy az anyagi háttér miatt jobb lenne egy-két évvel később az első lurkó, de ebből nem lesz köztünk veszekedés. Ha 5 év múlva jön az első baba, akkor 5 év múlva jön. Csak furcsállottam, hogy ő tényleg ezt állítja, hogy családot akar. És ő az eddigi egyetlen srác, akitől ezt hallottam.
Párom 23 éves, és 5 éven belül szeretne.. =)
Talán jobban, mint én :P (Nem neki kell szülnie:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!