Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy 22 éves fiú/férfi tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 22 éves fiú/férfi tényleg vágyhat arra, hogy pár év múlva családot alapítson?

Figyelt kérdés
A mai férfiak tényleg szeretnének gyereket, vagy csak azért vállalják be, mert a nő/feleség ezt szeretné? De most komolyan kérdezem. Egyszerűen még sohasem hallottam fiatal férfi szájából azt, hogy ő idővel családot szeretne. Vannak fiúhaverjaim, koleszban is sok fiúval beszélgetek, vannak fiú rokonaim, és mindannyian azt mondják, hogy csak ha nagyon muszáj lesz, akkor házasodnak, és vállalnak gyereket. Viszont a barátom szinte belebetegszik, ha azt mondom, hogy én még várnék 7-8 évet. Ő legkésőbb 5 év múlva gyereket szeretne. Tényleg létezik még olyan, hogy egy férfi igazi családot akar? Vagy csak azért mondja, mert úgy érzi elvárás, hogy ő is akarjon gyereket? (Mert én nagyon gyerekcentrikus vagyok.) Férfiak! Van köztetek is olyan, aki szeretne családot huszonéves fejjel?
2010. jan. 27. 15:15
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az én barátom most 21 éves, én 20 vagyok, és mondta, hogy ő 25 éves korára családos ember szeretne lenni, tehát feleséget és gyereket szeretne. Csak előbb be kell fejeznie a sulit és egy kicsit megerősödni anyagilag.

Tehát léteznek ilyen fiúk szerencsére, csak meg kell találni őket. Ugyebár nem azok között a fiúk között kell keresgélni, akik nagymenőnek hiszik magukat és minden héten mással fekszenek le.

2010. jan. 27. 19:19
 12/12 anonim ***** válasza:

Én is 23 vagyok, szeretnék mihamarabb boldog családot, pl 27-30 éves koromra.

Egyedül a karrierista,feminista nők ijesztenek meg ezen törekvéseim közben. Tök mindegy hogy viszonyulsz a családhoz, vérben forgó szemekkel mutogatnak az igazukra, mintha legalább megakarnám győzni Őket a sajátomról :) Normális, visszafogott lánnyal tudnék és szeretnék családot alapítani. Aki társnak való, aki toleráns, törődik az emberrel. Az a baj, hogy Én személy szerint az ismerős csajokon nem tapasztalom, hogy gyerekben gondolkoznának. Én szerelmes, romantikus és családcentrikus, típus voltam. A barátnőim addig mondogatták hogy legyek realista, ne foglalkozzak a családdal még, ne legyek szentimentális, hogy eljutottam arra a szintre, hogy már tényleg nem érdekel. Akkor sem ha Ők hozzák fel. Nem értették meg azt hogy nekem a család jelenti a karriert. Lesz még emiatt gond a kapcsolatomban úgy érzem...De hát nem én b@sztam el.

2010. jan. 28. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!