Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy manapság annyian nem akarnak gyereket, családot?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Erről a kérdésről jutott eszembe. De egyébként is ezt tapasztalom. Ha azt mondom, hogy én szeretnék legalább 3 gyereket, úgy néznek rám, mint egy fogyatékosra. Miért?
Szerinted a mai világban, hol/hogy elképzelhető egynél több gyerek normális felnevelése? Még egy is húzós, nem hogy három.
Persze hogy ufoként néznek rád
Már miért lenne húzós?
Sosem volt könnyű gyereket nevelni. Most sem az. De nem lehetetlen feladat. Viszont nagyon élvezetes:)
7: Úgy értette, anyagilag húzós.
Ma egy napi 8-14 órában dolgozó ember Magyarországon nem keres annyit, hogy saját magát megetesse és a rezsit is kifizesse. Leaglábbis akik az országot viszik a vállukon (orvosok, ápolók, tanárok, hivatalnokok, stb.) nem keresik meg a létminimumot.
Ez korábban nem volt így.
8-as
Ez azért nem teljesen így van. Én nevelek gyereket egyedül. Tudom mit beszélek. Az anyagi oldala általában csak kifogás. Legalábbis ezt tapasztalom. Lehet 7 gyerekre nincs pénzed. De 1-2-t eltartani szinte mindenki tud, akinek van valamilyen munkája. Még ha nem is könnyű. De mindenképp megéri:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!