Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy manapság annyian nem akarnak gyereket, családot?
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Erről a kérdésről jutott eszembe. De egyébként is ezt tapasztalom. Ha azt mondom, hogy én szeretnék legalább 3 gyereket, úgy néznek rám, mint egy fogyatékosra. Miért?
Aha, a szeretet mindent kárpótol. Tehát ha mondjuk belerúgok valakibe, és aztán azt mondom, neki, hogy ne bőgj, mert szeretlek, akkor minden jó lesz? Nem élsz te egy kicsit rózsaszín álomvilágban?
Plusz szeretet létezik a gyereken kívül is. Család, barátok, testvérek, szülők, pár stb...
Neked azt kéne tudatosítani magadban, hogy csak mert te élvezel valamit, nem jelenti azt, hogy mindenki ugyanúgy érez. Van akinek csak szenvedés lenne egy. Nem mindenki vágyik gyerekre. Ennyi. Ezzel neked nem árt.
Én pl. azért nem akarok gyereket, mert nincs rá szükségem. Ezer más elképzelésem van az életben, egy gyerek csak hátráltatna.
Én így vagyok boldog. Kár ezt túlmisztifikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!