Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítene valaki nekem? 24L
Nekem ez kicsit furcsa.. hogy érted, hogy lemegy hozzájuk beszélgetni? Vagy becézgeti őket? Engem biztosan zavarna ugyanígy, de szerintem ez nem egészen korrekt, hogy együtt vacsiztok, élesváltás és elmegy barátnőzni, hogy hallgasssa mindenki nyűgjét. Hát ő nem vágyik arra, hogy az est további részéből kihagyja ezt a rutint és veled maradjon? Nem lehetnek ennyire fontosak a barátok, hogy a vacsi után felálljak és menjek egyből gyorsan hozzájuk, hogy dumcsizzak velük, mikor ott ül velem AZ ÉN barátnőm.
Nem igazán tudom ezt hova tenni.
30N
Ha ennyire jó a kapcsolatotok, akkor miért keresed meg azt a pontot, amin lehet aggódni, ahelyett hogy boldog lennél.
A barátodnak vannak barátai, egy kis magánélete, ami nem rólad szól.
Ne akard ezt elvenni tőle, inkább örülj, hogy van egy jó kapcsolatod.
Fene tudja, - rám is sokan igényt tartanak, mégis, az egy más szintje a dolgoknak.
(én is hívom őket kicsillagnak, meg tündérkének, de hát ez csak olyan, min a szöszkém!)
Ha közös program helyett teszi, az eléggé tapintatlan dolog.
Az nagyon egészségtelen, ha egy pár életébe nem fér el senki, sehogy - annyira nem szabad bezárkózni.
Téged meg nem szeret / becsül senki más?
2-es .. én erre szoktam azt mondani, hogy oké van magánélete, míg nem a MI közös időnkből megy el!
És úgy látom, hogy itt pont ez a probléma, hogy azt az időt, amit a kérdező a párjával tölthetne, akkor ezek történnek, hogy a párja, elmegy lelkizni máshova másokkal. Így teljesen jogosnak tartom az ellenérézését.
Annakidején mi férjemmel is ezt beszéltük meg, (és ez a mai napig így van), hogy amíg nem a közös időnkből megy el, addig mehet haverokkal, én mehetek barátnőzni.. De amikor arról van szó, hogy mindketten egy időben , egy helyen vagyunk, akkor nincs mászkálás sehova, hát örülünk, ha együtt lehetünk. Így sosem volt korlátozva egyikünk sem, és el sem raboltunk a közös "MI" időnkből sem!
5, együtt éltek gondolom.
Mert ha nincs elmászkálás, mikor együtt vagytok, akkor mindenki csak dolgozni jár, meg boltba?
Igen, valóban , mi házasok vagyunk évek óta. De mikor "jártunk", akkoris így működött. Én akkor szerveztem barátnőzést, mikor ő még munkában volt. Ő akkor ment el sörözgetni vagy haverozni, mikor én munkába voltam, utána eljött elém a munkahelyre és hazakísért vagy egymásnál aludtunk.
Soha nem volt ilyesmiből pont ezért gond, mert így oldottuk meg. Nem is szakadtak meg a a barátságok egyik részről sem és a kapcsolatunk sem sínylette meg.
2-essel értek egyet.
Minden happy minden tökély, de te keresel valamit csak azért is h legyen már valami ami nem túl jó, amibe bele lehet kötni.
7: Ha nagyon különböző a munkarendje a pár két tagjának, akkor nagyon jónak tűnik a módszered. DE egy átlagos pár szerintem kb. 1 óra eltéréssel indul el munkába és érkezik haza, így a módszered szerint gyakorlatilag soha nem találkozhat semelyik senki mással.
Kérdező, nem írta le, hogy minden nap lemegy a barátnőihez, vagy hetente egyszer. Nem mindegy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!