Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítene valaki nekem? 24L

Figyelt kérdés
1,5 éve együtt vagyok a párommal és benne egy igazán jó barátra találtam, amellett hogy nagyon szerelmes vagyok belé és ő is belém. Kitölti a mindennapjaimat, sokkal szebb lett és tartalmasabb az életem mióta együtt vagyunk. Úgy érzem most vannak életem legjobb hónapjai és őszintén szólva nehezen tudnék elképzelni valakit, aki ennyire tudna szeretni és ilyen sok áldozatot lenne képes hozni értem. Sokan mondták is, hogy nagyon aranyosak vagyunk együtt és jó ránk nézni. Viszont van egy örökösen visszatérő probléma. Vannak lány barátai, akikkel sokszor úgy érzem, osztoznom kell rajta pl. ha együtt vacsizunk kettesben, akkor utána lemegy hozzájuk csak úgy random beszélgetni ha valami rossz történt (pl. szakítás). Ilyenkor én úgy tervezem az estét, hogy esetleg kettesben töltjük stb. A másik probléma, hogy sokszor túlbecézgeti a lányokat, amivel kellemetlen helyzetbe hoz. Ezekről már beszélgettünk, de sehogy sem jutottunk dűlőre. Nem félek attól, hogy megcsal, mert mellette biztonságban érzem magam, és annyira idilli a kapcsolatunk, hogy nem is szeretném, ha tönkre menne, mert akkor nemcsak egy szuper párt veszítenék el, hanem egy nagyszerű barátot is. Viszont nem tudom, hogy álljak ezekhez a problémákhoz? Vagy ezekkel ne foglalkozzak?
2015. aug. 22. 18:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
De persze ez nem sok alkalom, viszont sosem tudom, hogy mikor együtt tervezzük a napot, akkor nem hívja-e majd el egy barát
2015. aug. 22. 20:03
 12/15 omba ***** válasza:

Engem nyomasztanál, az biztos, ha másfél év alatt 5-6 alkalom sok neked.

Meg most azt írod, ha együtt tervezitek az estét.. nos akkor nem szép dolog tőle, - de a kérdésben mást írtál:

" én úgy tervezem az estét,"

Szóval te, vagy ti, - vagy te már nem is látod a különbséget.

2015. aug. 22. 20:21
 13/15 anonim ***** válasza:

Negyedévente egyszer egy barát is megérdemli az extra figyelmet, ha szüksége van rá.

Egy normális kapcsolatban, ami nem a másik fél kisajátítására törekszik, ennek ne is kellene témának lenni.

2015. aug. 22. 20:36
 14/15 anonim ***** válasza:
Hacsak nem megváltoztathatatlan családi program azért 2-3 havonta belefutgat az ember egy váratlan programba, ami borítja az estét. Nem arra kell készülni, h lesz, mert e szerint max 1% az esélye, hogy bekövetkezik.a barátaid szerintem neked is fontosak. Lehet,h az zavar, h neked nincs olyan akinek te vagy annyira fontos h a legnagyobb problémájával téged keresne fel, mint a legjobb barátnőt, míg neki e szereint több is?
2015. aug. 22. 20:57
 15/15 anonim ***** válasza:
Aha értem a problémádat. Ha tényleg szeret akkor nem fog megcsalni soha, viszont gyakran látok olyat, hogy a férfi nő barátság erősebb lehet egy férfi-férfi vagy nő-nő barátságnál, amiből soha nem következett nagyobb érzelemkifejtés. Én is a legjobb haveromnak sem mondtam el olyan dolgokat, mint a barátnőjének, mert úgy éreztem ő többet segíthet az akkori problémámon. Másfelől tudod, hogy egy férfi soha nem mutatja vagy mutathatja magát gyengének, magamat ismerve én is bármikor segítenék egy barátomnak, főleg ha tudom, hogy ha én szorulnék bármilyen segítségre akkor ők is ott lennének. Aki panaszkodik állandóan az nem férfi. Ha fáj a lábam vagy bármi inkább mégis elmegyek a túrára, mert én elhiszem magamról, hogy mindenre képes vagyok csak akarnom kell. Nincs mitől félned, a barátait viszont ne próbáld elvenni tőle, mert egy valamire való nem papucs férfi le fog lépni még mielőtt többet vesztene.
2015. aug. 22. 21:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!