Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki találta ki ezt a butaságot?
Ki találta ki azt, hogy a lányok előbb érnek? Eléggé sok helyre szoktam járni, de semmivel sem látom érettebbnek a lányokat ("cukcsi pólócsi"). Vagy ez indok arra, hogy miért akar minden 2. 12-14 éves lány 16-20 éves fiúval járni? Én se viselkedésre, se másra nem vettem észre, hogy bármiben is érettebbek lennének.
12
15:46
nekem kicsit kimértnek tűnsz:D
nem állhat minden a tanulásból és 13-18 évesen miért kéne a jövőt alapozni? Attól ,hogy érett valaki még nem jelenti azt ,hogy ebből áll az élet. Hello Kittys cuccok meg divat ide vagy oda a lányok biológiailag hamarabb érnek. :)
Első sorban hagy világosítsalak fel, hogy a biológiai érés nem egyenlő az agyműködéssel. Az, hogy manapság mit látnak a tévében, újságokban, nagyban hátravetheti a pubertás küszöbén állók gondolkodását!
A biológiai adat pedig ha tetszik, ha nem, ez: "A fiúkban a legerőteljesebb növekedés átlagosan 13,5 éves korban figyelhető meg, a lányok pedig 11,5 évesen nőnek a legtöbbet. Ezért is tűnnek kicsinek a lányok mellett a hasonló korú fiúk ebben az életszakaszban."
Nem kezdem el magyarázni lényegesebben, hogy a majdani nők szervezetében egy kicsit több dologra oda kell figyelni a fejlődéseknek, hiszen 9 hónapot tölt majd el benne egy másik élőlény! Ennek meg kell teremteni úgymond a "virágcserepet".
A másik meg az, hogy azért kell idősebb pasi az ilyen korú lányoknak, mert a korosztálybeli srácok még rajzfilmes karakteres kártyákkal játszanak, ami nem vonz minden lányt:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!