Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki találta ki ezt a butaságot?
Ki találta ki azt, hogy a lányok előbb érnek? Eléggé sok helyre szoktam járni, de semmivel sem látom érettebbnek a lányokat ("cukcsi pólócsi"). Vagy ez indok arra, hogy miért akar minden 2. 12-14 éves lány 16-20 éves fiúval járni? Én se viselkedésre, se másra nem vettem észre, hogy bármiben is érettebbek lennének.
12
ezt senki nem találta ki ez így van.
biológiailag, orvostanilag előbb érnek
míg 10-20 éve a lányok 15 éves koruk körül kezdtek el menstruálni ez ma már 12-13 éves korban ált. bekövetjezik..pl. ebből????
agyilag meg 12 éves lánytól sokmindent nem kell várni..mert ahogy pl szexuális téren látjuk..eszük semmivel sem lett több...sőt..nem tartják egyedek magukat többnél egy rongynál..akibe midnenki beletörli magát..
TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!
a lányok jóval előbb érnek mint a fiúk... persze sajna manapság egyre több lányról nem mondható el ez.. 16-18évesen még hello kittys rózsaszín cuccokat istenítenek, high scool musicel fanok, és az a legfontosabb dolguk, h hogy néznek ki... holott ebben az időszakban nagyban a jövőt kéne alapozni, mondjuk olyan értelmes tennivalókkal, mint a tanulás. sok 13-18 éves lány azt hiszi h ettől lesznek sikeresek, ha minél több ruhát vesznek..nos ez szerintem se az érettség jele...
16/L
Utolsó:D
Tök lol lenne, ha vmelyik kis 13 éves agyilag 0 csaj azzal szívatná a 13 éves srácot, hogy "hááháá nekem van már bajszom neked meg niiincs:D"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!