Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek van olyan ismerőse aki a facebookon keresztül találta meg a jelenlegi/akármelyik szerelmét?
Hát velem majdnem ez volt. Meglátott egy srác egy fesztiválon, és barátnőmet ismerte, tehát haza ment és facebook-on a barátnőm ismerősei között keresgetni kezdett.Megtalált beszélgetni kezdtünk, beszélt rólam a haverjának. Végül mindketten udvaroltak nekem :O végül összejöttem a haverjával:) és azóta is együtt vagyunk:)
Szóval igen, a facebook már lassan társkereső oldal...:D de kit zavar?
hmmmmm ez aranyos sztori, köszi hogy megosztottad :)
Engem ugyan nem zavar.. sőt :) Csak a minap gondolkodtam rajta, hogy egy vadidegen lány akit nem ismerek, mit szólna ha ráírnék... :)
ááá de inkább hagyom :D
igen, lassan már téll. társkereső.
amúgy én is ott ismerkedtem meg a barátommal:)
lassan 2 hónapja együtt vagyunk, és minden oké.:)
ha minden jól megy, holnap jön 1 hétre hozzánk :) ..
am szerintem simán rálehet írni valakire.. nincs abba semmi para.. rám is naponta írnak idegenek..elbeszélgetünk aztán annyi.:) jobbik esetbe ki is alakulhat valami:)..
Köszönöm szépen mindenkinek!
Kedves Utolsó, ez nagyon tetszik :)
sok sikert a boldogságotokhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!