Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oké hogy valaki menstruál, de ezen annyira kiakadni, hogy nem a megbeszéltek szerint gyalog mentem elé, hanem autóval, mert nem értem volna oda?
Figyelt kérdés
Menyasszonyommal megbeszéltük,hogy megyek elé,gyalog,de mivel én is dolgoztam,lefürödtem,kajáltam kicsit lepihentem,azt vettem észre már mennem kell elé,majd kocsival mentem,mert nem értem volna oda,de ő azt szerette volna ha gyalog megyek.Olyan csetepaté lett belőlle,hogy ihaj csuhaj,mert fagyizni akart volna és sétálni.Általában mindig gyalog vagy bringával megyek elé,de fáradt s voltam az az igaszság.Egyszerűen nem értem miért kell ezért úgy berágni,miközben 90%-ban teljesítem minden kérését,ohaját sohaját.2015. aug. 12. 22:28
21/22 anonim válasza:
Azért szexista, mert ha egy nőnek valami baja van, máris a vérzésre fogod. Mintha saját jogán nem lehetnének érzései, csak egy hormonzacskó lenne.
22/22 anonim válasza:
Ehh... hisztis díva.
Vettem volna neki egy snickerst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!